Protein=byggesten til din krop og grundlaget for muskler

Ved mig kan du købe de bedste og mest virksomme proteiner. Ikke de billigste, ikke de populæreste, men dem med mest kvalitet, kort sagt dem jeg selv vælger at bruge for at skabe den perfekte krop, kun det bedste er godtnok til at skabe min krop, hvad med dig, bygger du på kvalitet?

Protein - Kreatin - Colostrum - Protein barer

                           Proteiner

Proteiner består af aminosyser, og ordet amino kommer fra latin og betyder "det vigtigste" og det er det også for din krop, alt i dig er opbygget at proteiner, og de skal tilføres hver dag, og især hvis du træner hårdt.
For at proteiner virker, så skal alle aminosyrer være til stede, så der forskel på kvaliteten i protein. Fra naturens side vil du få mest ud af de animalske, dvs fisk, fugl, kød, æg og mindre ud af de vegetabilske som, bønner, nødder, ærte mm.

I pulver bør du ligeledes vælge de bedste, og her siger man at valle er bedst (rest produkt fra osteproduktion) samt måske blande foskellige typer lidt, på den måde bliver det mere naturligt. Nye undersøgelser viser at den mere langsomme casein er måske endda bedre en valle, og selv bruger jeg også spirulina, som er protein fra tang, så jeg vælger altså at blande lidt af de bedste sammen.
Jeg har selv valgt at blande to slags pulver nemlig In2zyms Isolight eller WPC 80, som er næsten ren valle protein, samt Mannatechs Glycoslim, som er valle, æg og soya isolat. Spirulina tager jeg i kapsler.
På den måde får jeg det bedste fra alle verdener, og samtidig en smag der er helt fantastisk.

In2zym proteiner

                  In2zym

Jeg forhandler de bedste produkter fra Danske In2zym.
Her er lagt vægt på kvalitet og kontrol, og produkterne bruges af de bedste sportsfolk og mig selv.

Du kan købe dem ude på min gård i Støvring, eller i min butik i Fitness World Randers, og her får selvfølgelig grundig vejledning, så du får lige det du skal bruge. Jeg kan begge steder træffes efter aftale.

Muskelapperatet udskiftes ca på 6 måneder, træner du meget sikkert lidt hurtigere (hele din krop på 7 år)
Derfor skal der hver dag tilføres kvalitets protein til muskel opbygning, eller tager kroppen af sig selv, og du nedbryder faktisk istedet for, for kroppen tager først af musklerne.

For en trænende vil jeg tro at du skal bruge mellem 1,5 og 3 gram protein pr kg kropsvægt, jo mere og jo tungere du træner, jo mere protein, og her er en shake efter træning vigtig.

Tv 2 om Ib og In2zym
http://www.tvsyd.dk/arkiv/2012/1/29?video_id=52334&autoplay=1

Isolight     350 kr for 750 gram
WPC 80    250 kr for 750 gram
Spirulina   110 kr pr glas med 180 kapsler.

Mannatech Glycoslim

               Glycoslim

Det perfekte kosttilskud både til vægtøgning og vægttab

Glycoslim har en blanding af de bedste proteiner, fedt og kulhydrater.
Det smager helt fantastisk og findes i chokolade og vanilie. Kan bruges alene som decideret måltids erstatning eller blandes med et mere rent valle produkt.

Timing er vigtig, ca hver 3 time skal du have protein, og det gælder både for vægttab og vægtøgning.
Især lige efter træning SKAL du have protein, og det skal være inden for 30 minutter efter du har afsluttet din træning, for mig er det den vigtigste protein shake i løbet af dagen.
En god ide er også at tage protein og kulhydrat inden træning, og her fordelen ved at have de 2 slags jeg anbefaler, at du kan blande dem efter behov, måske har du brug for mere kulhydrat (energi) inden træning, og mere protein efter osv.

Glycoslim  375 kr

Colostrum = Bio Factor

               Bio Factor

Indholdet i Bio Factor er Colostrum, som stammer fra råmælk fra køer. Det har den effekt at det både opbygger muskelmasse og reducere fedtvæv, altså et perfekt produkt til alle der dyrker vægttræning.

Colostrum indeholder stærke naturlige vækstfaktorer, der udover at øge forbrænding af fedt, også hæmmer nedbrydning af protein, samt styrker dit immunforsvar

Bio factor er sød i smagen, og smager som en kop vand med sukker, så det er nemt for alle at indtage. Jeg har det også i kapselform, som IGg boost fra Pharmanex

Skal tage både morgen og aften på tom mave.

Bio Factor 350 kr

IGg Boost   450 kr

Kreatin

                  Kreatin

Et af de mest effektive produkter til muskelmasse, vægtøgning og restution er kreatin.
Det er et smagsløst vidt pulver, som nemt blandes med alt. Du får sikkert mest ud af det ved at blande det i din carbo/protein shake efter træning, da det optages bedst med lidt sukker. Til gengæld forringes virkning af koffein, så tag det ikke sammen med kaffe/cola.
Kreatin virker ca på 19 ud af 20 personer.
Kreatin binder væske til dine muskler, og giver allerede efter få uger en markant styrke fremgang samt vægtøgning, altså et produkt der virker særdeles effektivt. Du kan især mærke det i dine press øvelser, som bænkpres, benpress mm.
Det er helt uskadeligt, hvis du holder dig til ca 2-4 gram daglig, og det har været brugt i mange år nu..det virker.

Bio drive 250 kr

Protein barer

            Protein barer

Kan bruges før og efter træning, eller som en hurtig snack eller mellem måltid.
Jeg har valgt barene fra In2zym da de udover kvaliets protein og god smag også indeholder omega 3-6-9 fedtsyrer.

De store barer findes i karamel, pistacie og jordbær til 25 kr

De små barer findes i chokolade, vanilie og jordbær til 20 kr

Raw Snacks snack bar til 20 kr

Raw Snacks protein bar til 25 kr

Spirulina-proteiner

                Spirulina

Tang har alt i sig og er et af naturens mirakler.

Alle aminosyser, vitaminer, mineraler, fibre og sporstoffer, en sand guldgrube fra havet.

Det har også den effekt at det mætter godt og at det på sin vej igennems kroppen afgifter den for giftstoffer og tungmetaller.

Tang øger livslængden, bla som en bestandel af sushi mm.
Som protein bruger jeg et par kapsler sammen med min shake, på den måde for jeg den optimale blanding, og meget mere sundhed med end dem der bare bruger proteinpulver alene.

Protein skal løbende tilføres dagen igennem, og du kan sikkert max optage 30 - 50 gram per måltid afhængig af din størrelse. Så skal du have feks. 180 protein pr dag skal du have 6 måltider med ca 30 gram i hver.

Spirulina 110 kr for 180 stk

Pakke tilbud til løbere

Her på siden vil jeg lave et aktuelt tilbud på en samlet pakke med lidt af de ting jeg selv bruger, og som jeg mener er det nødvendige for at få gode resultater med både vægtøgning og vægttab. Du kan bruge denne pakke til både vægtøgning og vægttab, det er mere et spørgsmål om hvordan og hvornår du indtager produktet, og der skal du nok få gundig vejledning af mig, det er med i prisen. Du kan finde mig på gården i Støvring eller Fitness World i Randers. Jeg kan også sende pakken, men så koster det 100 kr i fragt. I denne pakke fokusere jeg på gode og varierede protein kilder, og det er vigtig som det første element i din træning, uanset om du er kvinde eller mand. Følg af og til med her på siden, da jeg vil lave forskellige tilbud året rundt, måske er der lige det du skal bruge.

Dette tilbud er i sær til langdistance løbere og tri atleter. Cordymax giver dig øget iltoptagelse, WPC 80 giver protein til hurtig genopbygning og restitution, Raw Snacks kan bruges før og efter træning, og Gel under træning.


               Cordymax   325 kr

               WPC 80       250 kr

               Raw Snacks 200 kr

               Gel              45 kr

            
               
               Normal 820 kr

               Tilbud  695 kr
              
               

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE