Hurtigt vægttab, tab 3-11 kg på 2 uger,11-25 kg på 3 måneder

Mig selv 2014 og 55 år gammel, men med en biologisk alder på 25 og stadig i god form, rimelig stærk og med en lav fedt% og et fantastisk immumforsvar, har endnu aldrig været syg. Her med 2 produkter fra kuren Tegreen og AgeLoc...det virker

2 piger tabte 46 kg på 3 måneder

Teagreen-kure og "Slankehold 29"

Malene og Maria her fra Randers satte i sommeren 2015 helt nye standarter for vægttab på mine hold. Tilsammen tabte de over 46 kg på 3 måneder, det svarer til 184 pakker smør for at sætte det lidt i perspektiv. Malene tabte 9,0 kg på 2 uger og 25,5 kg på 3 måneder, og 40 kg på 6 måneder. Maria tabte 8,8 kg på 2 uger og 21 kg på 3 måneder. De fulgte kuren, spiste deres kosttilskud, maden var fisk, kød, fugl og mange grøntsager, og det var de konsekvente med. Pigerne går stadigvæk ved mig nu på "Hold 29" og jeg vil her løbende følge op med deres vægttab og forandring. Men jeg er imponeret..

                 "Hvor der er vilje, er der en vej"

Kuren til vægttab og en smuk og flot krop

 Teagreen-kuren, fordi den virker

Teagreen virker på alle der følger kuren som de skal. Den virker bedre end noget andet jeg nogensinde har hørt om. Resultaterne taler for sig selv, den har hjulpet tusindvis af mennesker igang med deres vægttab. De bedste resulatater er så gode at nogen tror jeg overdriver...det gør jeg ikke, alle resultater er nemlig dokumenterede med ugentlige målinger igennem minimum 3 måneder, nogen endda over flere år. Bedste pige Malene tabte 9.0 kg på 2 uger, og 25,5 på 3 måneder (Dorte). Bedste mand tabte 10,5 på 2 uger og 31,5 på 3 måneder (Calle)...behøver jeg at skrive mere.

Antiaging produkter der virker

Kort fortalt så bruger jeg selv de antiaging og sundheds principper der er beskrevet i Teagreen-kuren, som er min egen opfindelse, og testet af mig selv i over 40 år nu

Jeg har brugt disse principper fra jeg var ca 10, og aldrig været syg og altid været slank og i fysisk og psykisk topform, og det er mit mål at være i den form hele livet, samt at hjælpe andre med at opnå det samme.

Kuren findes i flere variationer, men de grundlæggende produkter er.
 Teagreen, som styrker kroppen og optimere dit immunforsvar samt øger forbrænding på en naturlig måde.

Antiaging R2 som holder dine celler yngre, og giver mere energi til hjerne, hjerte, muskler og vitalitet. Produktet påvirker dine geners udtryk, og holder dig ung og vital, det er et banebrydende produkt med stor virkning, og bør bruges af alle over 30 år, som ønsker et langt og sundt liv.

Spirulina som er naturlig vitamin/mineral kapsel, som mætter og udrenser din krop, som også er et stærkt protein tilskud, et fantastisk produkt med masser af egenskaber, da kommer fra alger og tang i havet.

Tilsammen virker de som den turbo der sammen med sundere kost og motion, giver dig vægttab og energi.
 Der er kostforslag, som er nem og simpel at gå til. Du skal bare spise naturligt, uden at være fanatisk, og du akn købe det meste i dit nærmeste supermarked, det er helt almindelig sund mad.
 Der er en side med motions forslag, til hvad der er praktisk og sundt at gøre, samt en ide til den mentale proces i at tabe sig og få det til at holde.
 Du er altid velkommen til at kontakte mig under kuren på 86 431539 eller mail morten@antiaging.dk hvis du har spørgsmål ? 

                                 Slankehold piger
Jeg bruger kuren som opstart på alle mine slankehold, og det virker fantastisk. Hold 21 fra 2012 med 13 piger satte rekord for holdene. De tabte over 143 kg, mere end 11 kg i snit, og bedste pige over 18 kg, samt mere end 25 cm på taljen.

                               Slankehold mænd

Mit mandehold på 3 friske mænd slog alle rekorder, de tabte over 70 kg på 3 måneder, og bedste mand (Calle) tabte 10,5 kg på 2 uger og 31 kg på 3 måneder, faktisk troede jeg ikke mine egne øjne og måtte lige veje ham en ekstra gang efter de 2 uger, men den var god nok 10,5 kg

                                     "Tabtotons"
"Tabtotons" projektet i SMIFF i Harridslev 2009 brugte også disse principper, og de mange mennesker tabte over 1.1 tons på 3 måneder, bedste pige over 18 kg, og et ægtepar nåede ca 40 kg.... det virker...pt 2010 har en pige tabt over 30 kg, og flere løbet maraton og halv maraton.
Før "Tabtotons" var der ikke mange på motion, idag 2010 er der mange der løber, dyrker Zumba og spinning flere gange ugentligt. På kostsiden har jeg fået mange faste Sushi kunder fra dette hold, så det har virkelig haft en stor effekt...

                                           Piger
Rigtig mange piger på mine hold (Liselotte-Ulla-Camilla-Louise-Dorthe) har på ca 1 år tabt tabt over 30 kg hver, altså fået en helt ny krop, som de før kun kunne drømme om, idag er det virkelighed, og det hele startede med en Teagreen kur og et slankehold.

                                      Antiaging
Jeg bruger selv kurens vitaminer og principper som antiaging kur, ikke til vægttab, men for at holde min krop ung, stærk, flot, smuk og i topform hele livet, så det er ikke bare vægttab, men også din livsstil og sundhed du får med i købet, kuren er ikke en mirakelkur, men for mange skaber den mirakler, og et længere liv.

               Forebyg mod kræft, diabetes, hjertekar, stress
Teagreen kuren er også den bedste forebyggelse mod de værste sygdomme. Antioxidanter, tegreen, masser af urter, grøntsager er feks noget kræft hader, daglig motion kan holde, hjertekar sygdomme, stress og depression helt væk, du kan ikke forbygge bedre end med teagreen kuren, fordi den virker.


                                        

Lev længere - Blue Zones

"Blue Zones"

Mindst 5 steder på jorden findes der folk/kulturer der længere og sundere end alle os andre. Det skyldes helt grundlæggende ting som især kost, motion, mental indstilling, socialt netværk, klima, og lidt gener og arv.

Mange af disse ting kan kopieres af alle, feks kan du vælge at spise lidt, små elegante måltider som i Japan (Okinava). Du kan vælge den sunde middelhavs kost fra Grækenland (Ikaria) som er hjemmedyrket frugt/grønt og kun lidt kød/fisk. Du kan holde dig til nødder, kerner og en meget vegetarisk kost som i Californien (Loma Linda) eller du kan dyrke daglig motion som i Israel (alle skal ind til militæret hver år).....du kan vælge at spise langsomt, og sammen med andre for at have et fælleskab (det gør de alle de sunde steder) og du kan vælge at se løsninger frem for forhindringer. Jeg har i kosten og tanke gangen med Teagreen-kuren bla. tage elementer og med fra de 5 steder i verden hvor folk lever længst, er slanke og sunde, med i Teagreen-kuren, så derfor får du den bedste version til din sundhed.

Epigenetik og grøn te..beskyt dig selv

Epigenetik er fremtiden

Folk i Japan lever længere, er slankere og har lang færre kræft sygdomme end i resten af verden. Store undersøgelser viser at det er noget så simpelt som deres daglige grønne te som de har drukket i flere tusinde år, der har den effekt. 

Epigenetik betyder at du via din kost tænder eller slukker for visse gener. Dvs at du med sund kost/grøn te kan tænde for aktivitet i sunde gener/kromosoner så du undgår sygdomme, mens du ligeledes med dårlig eller mangelfuld kost kan tænde for aktivitet der giver dig sygdomme og kortere levetid, det virker endda på dit foster, som tager dine dårlig domme med videre i livet. Blot få måneder under en graviditet hvor du ikke får optimal kost kan skade dit bare for evigt.

Du kan få masser af grøn te i høj kvalitet igennem Teagreen kuren, den optimale dosis på 2 kapsler daglig, svarer til at drikke 14 kopper te, det giver dig modstands kraft og styrker dit immumforsvar.

Resultat - tabte 30 kg på 1 år

Liselotte her på foto er et klassisk eksempel på Slankehold og Teagreen kur
 
Hun kom godt igang, tabte ca 4 kg på de to uger med Teagreen udrensningskur, tabte ca 14 kg på de 3 måneder på slankehold. Holdt fast i Tegreen kapsler (2 om dagen) samt de nye vaner gåtur og vejning ved mig hver 14 dag. Efter ca 1 år kan du se reusltatet som er vægttab på 32 kg, som hun nu fejrer med en velfortjent tur til New York, sammen med veninderne der også har tabt sig.
Ulla som er den faste gå makker, har ligeledes tabt over 33 kg på ca 1 år.

"Du kan mere end du ved, og dobbelt så meget som dine forældre tror"

Calle tabte 31,5 kg på 3 måneder

3 mænd fra Hornslet tabte 70 kg på 3 måneder.

Det bedste resultat jeg endnu har skabt, og nærmest en sensation. Fakta er at de 3 målrettede mænd på foto tabte 70 kg på 3 måneder...fantastisk
Alle startede med Teagreen kuren og her satte Calle (manden i midten) en rekord der ikke siden er slået. Han tabte 10.5 kg på 2 uger og ialt 31,5 kg på 3 måneder. Tegreen kapsler og ageLOC fra Pharmanex, gåtur hver dag og ændring af kost. Det er enkelt og simpelt, og alle kan, det kræver vilje i starten....men snart er det vane, og når de gode vaner er der, føles det nemt, og dine resultater varer hele livet.

                                      "Alt er muligt for den der vil"

Tabte 12 kg og løb Berlin Maraton

Tabte 12 kg begyndte på løbeprogram og løb Berlin maraton inden for et år.

Lene Krag er et lidt andet eksempel på Teagreen kurens resultater. Lene var kommet lidt ud af form, trængte til et spark i rø...
Hun gik på kuren tabte 12 kg, fra 70 til 58 kg, gik kort tid efter igang med mit begynder løbeprogram (alle på slankehold får det)
Lene kunne inden da overhovedet ikke løbe (så det selv) men fulgte slavisk det nemme program (det er meget nemt)
Efter 12 uger løb hun 5 km. Første løb var Adventes løbet i Randers på 7 km. Så trænede hun til Natursti halvmaraton i Silkeborg og gennemførte. Tanken om et rigtig maraton opstod, og hun endte med at gennemføre Berlin Maraton på under 5 timer, altsammen inden der var gået 1 år.
Lene forsatte med ageLOC og Cordymax for at opretholde høj energi og forbrænding, samt styrke immumforsvar, som er vigtigt når man presser kroppen hårdt.
Her i 2016 løber Lene sit syvende maraton i Berlin
Så en vellykket Teagreen kur kan virkelig ændre folk, og flytte grænser
.

           "Selv den længste rejse, starter med det føste skridt"

Christina boksepige med model krop

Resultater der kan ses

Christina her er gået skridtet videre og har vægttræning på programmet nu. Når man har tabt sig skal der måske strammes op, og her er vægttræning det mest effektive. Så har du efter Teagreen-kuren eller slankehold, fået en slankere med løsere krop, så kan næste skridt være at få lavet lidt vægttræning, måske endda bare noget du kan udføre derhjemme.

Jeg bruger også Asea drik og Renu 28 gel som begge er produkter der forbedre din hud på alle måder, dem kan du altid købe i løs vægt, hvis du har behov for det.  
      

Teagreen-kuren fordi det virker på alle

Teagreen-kuren fordi den virker på alle der ønsker en sund, smuk og slank krop hele livet.

Følger du kuren slavisk så får du store resultater bare på 2 uger. Vælger du at "snyde" lidt så virker den også, bare du så bliver ved med de sunde ændringer.

Teagreen-kuren er virker fordi den er bygget op om mine principper, som er "De 4 søjler til varigt vægttab" nemlig "Mental fokus, mere motion, bedre kost og effektive kosttilskud" samt Kaizen eller Lean modellen om bittesmå varige skridt/ændringer i din hverdag, der fører dig frem til dit mål.

Et godt eksempel er at skifter du bare en lille cola ud med en flaske vand dagligt, så får du ca 8 kg fedt mindre på din krop på 1 år, tænk så på resultatet over 10 år, eller et helt liv?

En kvindes bagdel falder ca 15 cm nedad fra hun er 16 til hun bliver 60 år...medmindre hun lige husker at lave 5 minutters squat/benbøj hver dag.

En kvindes forbrænding falder med 2% hver 10 ende år, men motion, små måltider med mere protein, grøn te, mm er med til at bremse den udvikling, du lærer det bla via Teagreen-kuren og mit slankehold.

Du kan få endnu større resultater på mine slankehold m/k, personlig træning eller høre mere på mine foredrag.
Modellen på foto er også en pige jeg tæner og vejleder.

     

Flot Randers pige...Teagreen kan forandre

Vægttab giver forandring

Et foto fortæller mere end jeg kan forklare.

Teagreen-kuren har nu været brugt af tusindvis af kunder, bla over 500 mennesker som har været på mine 3 måneders slankehold. Der er tilbagemeldinger om mange fantastisk flotte resultater, ikke bare store vægttab, men også sygdomme der forsvundet eller bedret, humør der er ændret, og selvværd og selvtillid der kommet.
Pigen på foto her er en Teagreen kunde fra Randers, og her kan man virkelig se forskel på både vægt og udstråling.
Camilla har trods et stort vægttab formået at bevare flotte feminine former, og det ser bare skønt ud.

             "Vær klar til forandring"

Før og efter fødsel

"Hurtigt vægttab efter fødsel"

En fødsel kan give en stor overvægt, som har svært ved at komme af med igen. Ofte skyldes det dårlige vaner der er opstået før/under graviditet, og de kan være svære at komme af med igen. Med Teagreen-kuren får du 14 dages "Kickstart" der vil ændre dine vaner, og formår du at holde fast i de nye vaner, så taber du typisk 3-11 kg på 2 uger, og 11-25 kg på 3 måneder. Jeg har nu også lavet en kur til dig med slap hud, strækmærker, appelsinhud mm. Her bruger du en Gel der hedder Renu 28 som totalt kan ændre din hud over en periode på 3-6 måneder.

"Alt er muligt"

Også til Elite atleter

Produkter der virker på alle

Teagreen-kurens produkter kan bruges af alle, også folk der skal nå imponerende resultater. Sammen med sund kost, så bruger jeg dem selv i min hverdag og træning. Normalt er det R2 Vitality for mere energi, overskud, performance, samt Spirulina for protein, vitamin, mineral jeg bruger. Kun op til diæt og konkurrence bruger jeg Tegreen for at øge min forbrænding lidt, samt styrke immumforsvar.
Foto er fra DM-bodybuilding 2014

                   "Modgang er kun en overgang"

Troværdighed og resultater

Gratis support mens du bruger kuren.

Teagreen-kuren har eksisteret i over 10 år, og den er baseret på stor troværdighed, gode produkter og tusindvis af dokumenterede resultater.

Du kan få gratis mail/tlf support af mig mens du bruger kuren, måske har du et spørgsmål eller vil fortælle om dit resultat, eller ønsker at supplere med flere produkter.

Teagreen-kuren er et lille firma og derfor er tillid og resultater afgørende, jeg arbejder altid på at forbedre kuren, finde nye og bedre produkter hvis det er muligt.

"Pris er det du betaler, værdi er det du får"

Alle min hold bruger Teagreen-kuren

"Kick start på mine hold"

Teagreen-kuren er især kendt gennem mine "Slankehold" som jeg har kørt 10-11 år. Her opnår man på 3 måneder imponerende resultater. For kvinder er rekorden 11,1 kg på 2 uger og 26,7 kg på 3 måneder. For mænd 10,5 kg på uger og 31,5 kg på 3 måneder. Der ud over forbedre flere også deres biologiske alder med 15 - 30 år på 3 måneder, og nogen taber 15-25 cm på taljen på 3 måneder. På holdet er der mere intensiv undervisning, ugentlige gåture og vejning/kontrol hver anden uge, og den kombination giver altså de bedste resultater.

Mine hold kører hele året og vare fra 10 til 16 uger.

"Slankehold 34 kvinder" opstart 5. april kl 19.00

"Slankehold unge piger" opstart igen 2017  

     

        

Pris og bestilling.

      Teagreen-kuren kan du bestille her       Stor pakke til 2 måneder 1795 kr med kosttilskud, kostplan, mm.
    
      Teagreen-kuren er nem og enkel at følge og virker på alle der skal tabe sig, eller vil ændre livsstil .

Der følger 4 enkle sider med. En med kostforslag til den måde du skal spise på de første 2 uger, og derefter resten af livet. Alt kan købes i et almindeligt supermarked.
En side med hvordan du bruger produkterne, og der er nok til mere end 1 måned i pakken.
En side med forslag til din motion og tanker og filosofi omkring dette.

I pakken er der, Vitality som er verdens førende produkt inden for antiaging. Vitality bremser din ældning, giver energi til hjerne, hjerte, muskler og giver ekstra vitalitet, samt en bedre søvn, så du vågner mere frisk og udhvilet.


Tegreen/Grøn complex antiage er grøn te på kapsler, øger immumforsvar og øger forbrænding på en sund måde, og forhindre at fedt kan sætte sig på din krop.


Spirulina detox er udrensende, virker mættende og giver et naturligt tilskud af vitaminer og mineraler og proteiner.

Arginin kapsler der muligvis kan forbrænde mere fedt på maven.

Maxifloor som er kapsler med et højt indhold af mælkesyre bakterier. Nye undersøgelser viser at folk med mangel på disse har mere fedt på/omkring maven.
     

          "Du er hvad du spiser, og du bliver hvad du tænker"

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE