Personlig træning for direktører.....pris 100.000 kr

Er du endt her ?

Så skal vi i gang

Direktør - leder - kendis - forretningsmand.

Du har stor succes på jobbet, og karrieren er i gang, men din krop er i forfald, du er blevet for tyk, din kondi er dårlig, din stress er stor, dit blodtryk er højt, din mave buler den forkerte vej, dit kolesterol tal sprænger skalaen, dine muskler er forsvundet, du lever af rødvin og kaffe, der er for mange forretnings middage, du sover for lidt og rejser for meget....ja, din tid er måske ved at rinde ud, og du er kun lige en 40-50 år gammel og på højden af din karriere, men din biologiske alder er 60-70 år, og du føler at noget nok bør gøres ?

Sådan ser det ud for mange succesfulde folk idag, kender du det ?...eller kender du en der har det sådan, men ikke selv kan se det ?

Så kan jeg sikkert hjælpe dig, på bare et års tid kan alt ændres !

Fakta er nemlig at på 1 år udskiftes 98% af din krop, jeg ved hvad du skal gøre for at du kan få en ny, flot, slank, sund krop, samt længere levetid uden sygdom.

"Modgang er kun en overgang"

Din løsning hedder Morten Rene Pederzen

Foto fra min gård da jeg blev 50 år

Personlig træner/livsstils filosof Morten Rene Pederzen 59 år

Jeg har brugt hele mit liv på at forske i begrebet antiaging, samt på at holde min krop i fysisk og mental topform. På det område har jeg mere ekspertice end nogen anden i Danmark. Min opskrift er klare mål, sund kost, fysisk træning, mental overbevisning og stærkere kosttilskud, og det er en kombination der virker, og ihvertfald har virkert på mig nu i 57 år. Jeg tror på alt er muligt, at kroppen er stærk, og psyken er uovervindelig, på den måde når jeg selv mine mål. Jeg ved også at vi alle møder kriser og modgang, men jeg ved også at "Modgang kun er en overgang" så uanset dine udfordringer, så tror jeg der er en vej til forbedring. Kan jeg ikke hjælpe, så har jeg et stort netværk af folk der måske kan.

"Er materien mægtig, så er tanken almægtig"

 

 

Hvad er direktørtid ?

Tillykke for du er på min side, og den rigtige beslutning kan forlænge dit liv.

 

"Direktørtid er en løsning"

Jeg laver den løsning, der på et år kan forandre dit liv. På 1 år er 98% af din krop udskiftet, så stort set alt kan løses på 1 år hvis du er villig til forandring, og villig til at lytte til mig, samt gøre en indsats for at ændre dit liv, eller en del af dit liv.

 

Det er først en målsætning, hvad vil du ændre, og hvornår skal det være ændret ?

Det er motion, hvad skal der til for at ændre din fysik, er det vægttab, muskelmasse, smidighed ? eller skal det være stress forebyggende ?

Din kost, du er hvad du spiser, så vi tager udgangspunkt i det du spiser nu, og ændre det lidt, så det passer med din hverdag og livsstil.

Dine kosttilskud, du får hvad du skal bruge i et år, jeg har de bedste antiaging produkter til din krop, så kan fungere optimalt, med energi og overskud.

"En rejse på tusinde mil, begynder med et skridt"

Mentalt

Der skal være en pisk og en gulerod

"Der skal være et klart mål"

Dit mål er det vigtigste, og det finder vi sammen. Og er du typen der vælger det her forløb er jeg også sikker på du kan sætte mål, for ellers var det slet ikke i dine tanker. Men måske skal du for at få succes med hele dit liv sætte andre mål nu. Når du er testet og vejet, og vi har talt om dine udfordringer, så sætter vi klare mål for din krop, hvor meget fedt skal væk, hvor meget muskel skal på, hvor god skal din kondi være, og dit blodtryk, syre/base balance, din styrke, din balance, din søvn mm. Med et klart mål og diverse delmål som vi kan kontrollere kan vi nå det du vil. Dit mål skal både være realistisk, samt have en udfordring og en gulerod, det vil virke på de fleste. For mig selv har en flot krop, en stærk psyke, og en fysik i total balance altid være målet, så hvad er dit ?

"Den som holder målet klart for øje, kommer ikke på afveje"

Kosten

Der skal være plads til god mad, et glas god vin, for din kost skal fungere med direktørens hverdag, vi skaber alligevel resultater.

"Du må spise og drikke alt"

Men med måde, jeg vil gøre dig sundere men ikke til en fanatiker. Jeg ved historisk set hvad der har gjort os mennesker til det vi er i dag, nemlig det herskende dyr på planeten Jorden, så dermed ved jeg også hvad der mest rigtig at spise, hvad din krop har brug for, for at virke optimalt i over 100 år. Du er jo skabt af din mad, din krop kan kun blive det du spiser og drikker, og den formes ubønhørligt derefter, du afregner altid ved kasse 1 der. Jeg samarbejder med en dygtig diætist, så ud fra dine ønsker, min viden og hendes ekspertice og dine mål, så laver vi en plan der vil virke for dig.

"Spis ikke noget, som ikke har været på jorden i mindst 10.000 år"

Motion

Direktøren

"Vægttræning og kondi"

Du skal op af stolen, og droppe smøgerne, ellers bliver det der du dør ?...hvor mange overvægttige 80 årige har du mødt ?...sikkert ingen...hvor mange overvægtige 70 årige har du mødt ?...sikkert heller ingen....de er nemlig alle døde. Sidder du stille, og har for meget fedt på maven, er over 40 år, så skal du i gang nu.

Det vigtigste er at få tabt dine overvægtige kilo (fedt) og få bygget lidt muskel på, så din fysik ændres og din hvileforbrænding øges. Dernæst skal din kondi øges, og din styrke forbedres, og sidst øger vi din smidighed. Jeg laver et eller flere programmer som du skal følge. Noget kan laves derhjemme, noget på dit kontor, noget i et center, noget i en skov, vi finder en løsning der passer dig, men som også skal give et målbart resultat.

"En dag uden træning, er en dag uden mening"

Kosttilskud

Du skal leve sundt, men vi kan optimere din sundhed og levetid med de bedste naturlige kosttilskud i verden. Vi starter med mere Asea i dine celler, og arbejder os frem derfra...

"Kosttilskud der forlænger livet"

Jeg har adgang til, og erfaring med de bedste naturlige kosttilskud i verden, og de følger med i din pakke. Jeg har selv brugt stækere naturlæge midler siden jeg var ca 10 år, så jeg har stor tiltro til deres virkning. Jeg sørger for vitaminer, mineraler, god te mm. Alt dette er med i prisen, og dækker produkter for ca 10-15.000 kr. Kosttilskud er som ordet siger, et tilskud, en ting der kan sætte prikken over I og forbedre dine resultater.

"Kontroller din egen skæbne, eller en anden vil"

Proffesionel kostplan

"Din mad er din medicin, og din medicin er din mad"

Jeg har allieret mig med en pige der ved alt om lækker mad, og kan sætte en kostplan sammen så du stadig kan leve et liv i luxus, men alligevel nå dine mål. Henriette er både kostvejleder, blogger og forfatter, så hun ved alt om lækker mad. Sammen med mig laver hun din kostplan så den passer til din hverdag og livsstil. Vi ligger vægt på at du egentlig må spise alt, men med måde. Så du kommer ikke til at gå glip af din rødvin, eller din flæskesteg, men vi laver bare andre prioriteringer for dig.

"Lykken er et spørgsmål om fordøjelse"

Spis dig til "evigt" liv og perfekt form

"Blue Zones"

Min filosofi er tiden og historien, for den ved man holder. Blue zones er de indtil nu ca 5 steder i verden hvor man kan dokumentere at mennesker lever længere, sundere, gladere og med mindre sygdom og mere overskud. Det er Okinava i Japan, Loma Linda i Californien, Ikaria i Grækenland, Island og Israel feks. De lever vidt forskelligt men der er alligevel gennemgående ting som, lidt stress, god tid, daglig motion, fællesskab, positiv tankegang, og meget sund mad. Den er mad er altid lokal, hjemmedyrket, frisk, meget frugt, grønt og kun lidt kød. Af og til lidt god vin. Så du kan faktisk spise på mange måder for at holde dig godt og leve længe. Jeg tager i din kost og hverdag udgangs punkt i den metode, for det virker, og har virket i flere tusinde år.

"Din mad skal være din medicin"

Hvad kan jeg

Fra DM i naturlig bodybuilding på Værket i Randers, flot fyr, stor nøgle.

"Jeg er 59 år og har været i topform hele livet"

Min baggrund er en barne drøm om at være som Tarzan, så træning, natur, naturlig kost og store mål, var bare en del af mig siden jeg var barn. Jeg er i dag selvstændig og lever af min krop kan man sige. Det meste er bygget op omkring den, og jeg har været elite atlet i tennis, atletik og fitness/bodybuilding. Jeg har eksperimenteret og forsket i kost og kosttilskud, og fundet en løsning der virker, især er mit speciale vægttab for kvinder, hvor jeg skaber ekstraordinæere resultater. Jeg deltog meget sent i fitness/bodybuilding konkurrencer, startede først som 39 årig og deltog sidst som 54 årig, jeg har nået finalen alle gange i konkurrence mod langt yngre modstandere. Den viden og erfaring jeg har som en "ældre" atlet gør at jeg ved meget mere end de fleste om hvordan kroppen skal trænes som 40 årig og 50 årig, men jeg ved også hvad den kan præstere som 57 årig, som jeg selv er nu. Så det du betaler for er viden og erfaring meget få har.

"Når eleven er klar, så kommer læren"

Testen

Sådan ser dit måle skema ud.

"Målbare test af hele din krop"

Det første vi gør er at teste din krop. Med maskine tester vi vægt, bmi, fedt%, fedt og muskel masse, væske, hvilestofskifte, biologisk alder, fedt omkring de indre organer, blodtryk og puls, syre base balance. Med målebånd måler vi hele din krop, og med tang dine fedt depoter. Vi tester din styrke, udholdenhed og balance. Og vi laver et skema med det hele, og så tester vi dine fremskridt hver 3 måned, måske tager vi din vægt/fedt% hver 14. dag hvis fokus er på vægttab.

"Alting forandre sig"

Fitness4you i Randers

Googler du "den perfekte krop" vil du sikkert finde et foto af mig. Det har siden min barndom været mit mål at skabe den krop, og det kan jeg også hjælpe dig med, både fysisk og metalt.

"Trænings centeret i Randers"

Du får også 1 års medlemsskab i det center jeg nu er i, sikkert i Randers, for det er her vi træner, og her jeg laver program til dig. Her er alt hvad vi skal bruge af udstyr, åbent 24 timer i døgnet, cafe, bad, sauna og børnepasning. Jeg har egne lokaler her hvor vi kan tale og lave test, og her har jeg også forretning med mine produkter. Her kan du også deltage på hold lige fra yoga til boksning. I dette center har vi alle muligheder for at skabe den perfekte krop.

"Take the best, forget the rest"

For kvinder og mænd

"Direktørtid er for både kvinder og mænd"

Uanset din fortid, nuværende form, så viser mine resultater og historik at alle kan ændre deres fysik over tid. Ofte så er fygten for forandring den værste fjende, og vanens magt. Men har du først taget din beslutning, og sat dine mål, så vil du blive overrasket over hvor store og hurtige fremskridt et menneske kan gøre under den rette vejledning. Du kan være nok så skarp i dit job og din karriere, men du kan alligevel være nok så svag når det gælder mad og motion, og det er helt naturligt, vi har vores fokus forskellige steder, og jeg hjælper dig med det du ikke kan.

"Så længe en person står i vejen for sig selv, vil alt se ud til at stå i vejen"

Pris

Betaling foregår enten kontant, bankoverførsel eller guld. I dagens guldpris er det ca 400 gram, jeg tager både bar og mønter.

 "Pris er det du betaler, værdi er det du får"

Pris for 1 år 100.000 kr

Det er billigt, for nogen måske kun en måneds løn, for andre mere, eller mindre, i guld er det 400 gram, men måske får du det bedre og lever mange år længere, så hvad koster et år mere i live, eller mange år i live, jeg ved af erfaring at de fleste ville giver millioner, eller alt de havde for bare en dag mere ?

Jeg følger dig 1 år, vi ses til en trænings time 50 gange på et år, du får program du selv følger, kostplan du spiser efter, og relevante antiaging kosttilskud til et år, samt 1 time hvor du lærer meditation, 1 time med yoga, 1 time med afspændings pædagog, 1 time med en spirituel vejleder, 1 times massage og måske 1 time med noget helt andet hvis jeg synes det er relevant, disse timer er for at åbne døren til ting, tanker og folk du måske ikke normalt vil møde.

Virker det her som noget for dig, så kontakt mig gerne for en gratis samtale om dine muligheder og ønsker. I det her forløb kan der være venteliste, for jeg tager mig god tid, og har derfor kun max 4 klienter om året. Forløbet er både for kvinder og mænd, diskretion er en selvfølge, betaling forud for 1 år ad gangen.

Mail morten@antiaging.dk tlf 86 40105221 eller find mig på facebook

"Viljen til at ville, skaber evnen til at kunne"

 

Udseendet er dit brand

"Det første indtryk kan sjældent laves om"

Dit udseende er det første folk ser. Man siger normalt at det kun drejer sig om 3-5 sekunder du har til at gøre et godt indtryk, derefter har folk lagt sig fast på dig, din person, hvem du er. Så selvom om mange mennesker har travlt med at sige at udseendet ikke er så vigtigt, men det er det indre der tæller, så er det til dels forkert, dit udseende betyder noget for dig, dit liv, din succes, og din skæbne, for unaset om man vil eller ej, så bliver man hele tiden målt og vejet af andre mennesker, i hvert fald på kort sigt. Jeg tror på at det især er vigtigt for dig selv, har du det godt med din krop og udseende, så hviler du bedre i dig selv, du er mere tilfreds, og du vil også være sundere, gladere, bedre og udstråle succes. Succes er det jeg gerne vil give dig, og en flot krop, godt udseende lugter langt væk af succes. I dette forløb på 1 år vil vi arbejde meget med din succes, så hvis du vil være blandt de 1% mest succesfulde så er det her måske noget for dig.

"Selvtillid er livest grundsten, i det øjeblik du mister den, mislykkes livet"

Lidt blær...

Ferrari og mig her ved mit "Bjerg" i Støvring

"Ferrari"

Ja, hvis du vælger det her forløb har du sikkert selv en lækker bil. Måske ikke lige en rød Ferrari. Men den har jeg til gengæld til rådighed. Så hvis du selv har lyst får du 1 time i den, eller du kan vælge at give turen til din kone, kæreste, mand. Det er lidt med som en oplevelse, som et tegn på succes, og som en gave til dig. Er du over 25 år og har kørekort, kan du selv få lov til at køre bilen.

"Fake it til you make it"

1 %

"En dag passerede nogle mennesker Poul Borum, og de kiggede mærkeligt på ham og sagde, du ligner sku da en original, Poul vendte sig om og svarede, du ligner sku da en kopi"

Derfor ser du de 1% på min ryg, jeg er anderledes, jeg er bedre, jeg er dyrere, jeg skal under ingen omstændigheder ligne de andre eller konkurrere med de andre, de 99% som jo er de fleste og de almindelige.

De 1% er også en lille del af mine foredrag. Feks de 1% af menneskeheden der faktisk får skrevet deres mål ned og ender med at få dem gennemført, det er det der hedder succes. Eller de 1% rigeste i Danmark som i snit ejer 5,2 millioner, det er alt andet lige bedre at være der end blandt resten. Jeg vil tilhøre de 1%, jeg vil også få mine klinenter fra de 1%, eller også vil jeg bringe dem op blandt de 1%...det er mit mål og min mission.

                "Krager flyver i flok, ørnen flyver alene"

Klienter.....Diretøren Hotel Randers

"Direktøren for Hotel Randers"

Sven Nørskov Eskildsen fik hans livs chok da byens flotte Hotel pludselig brød ud i en kæmpe brand. Nu efter flere år er genopbygningen af Hotellet ved at være slut, og en ny æra for det sagnomspundne hotel kan begynde.

Næste projekt hedder Sven selv, nu skal hans krop passes og plejes, og den skal også bygges om. Der skal tabes mindst 12 kg fedt. Der skal bygges muskel på. Den biologiske alder skal ned med 30 år. Fedtet om livet skal ned fra faktor 14 til ca 7-8 og i centimeter skal der smides over 25 cm på maven. Ryggen og lænden skal styrkes og kosten ændres. Det nye hotel skal nemlig have en tilsvarende ny og meget fit direktør, det klarer vi med "Direktørtid"

    "Selv den længste rejse starter med det første skridt"

Luxus Restaurant i Randers..her spiser vi.

"Østergade1"

Når dit år er ved at være omme og du har nået dit mål, så fejere vi det med lækker gourmet mad på den bedste restaurant i Randers, "Østergade 1". Her designer jeg en lækker sund ret med deres dygtige kokke. Jeg vil gerne vise dig hvordan jeg selv spiser, og hvordan sund mad og et enkelt glas rødvin kan være sundt og lækkert. Det er også vigtigt at lære at vælge kvalitet frem for kvantitet, og det er vigtigt at fejre at man når sine mål, således at dit vægttab/muskelmasse/sundhed bliver en positiv ting at arbejde hen imod.

"Du er hvad du spiser"

35 år og naturlig trænet, har været i gang i 20 år nu.
Mit mål med de næste 5 foto er at vise at du kan træne naturligt og spise sundt, og være i form hele dit liv hvis du følger mine råd.
Jeg var 39 år da jeg deltog i min første konkurrence.
Jeg deltog 3 gange i mr. fitness i 1999, 2000 og 2001 og alle gange i finalen, og alle gange som alders præsident. Jeg deltog for at vise den naturlige vej.
Min bedste form måske, da jeg var 41 år.
Du kan blive ved med at udvikle dig selvom du er over de 40 år, men det kræver meget.
Fik lavet lidt foto på dagen da jeg blev 50 år.
Jeg ville se hvordan jeg så ud i konkurrence form som 50 årig.
DM i naturlig bodybuilding da jeg var 55 år.
Selv som 55 årig kunne jeg matche de bedste atleter i Danmark.
Min mission er at holde dig i topform hele livet.
morten rene pederzen
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE