"Fitness Elite hold" fredag 26. juni 2015 kl 18.30

Næste hold starter op lige efter "Natural Power Fitness 2015" så har du et år til at komme i form til næste konkurrence, og starter du her på holdet så lærer du en masse på 3 måneder der kan bringe dig på scenen. Her på siden kan du læse om det årlige hold jeg starter for dem der vil træne seriøst med deres krop, evt for at nå en fitness konkurrence, en model krop eller bare en perfekt fysik, som du kan være stolt af.

Naturlig fitness, bodybuilding, bikini, model på en naturlig måde

Har du ønsker, drømme, planer om at skabe en flot fitness krop på en sund og naturlig måde.

Så starter jeg en gang årligt et hold op for piger og mænd der i et år seriøst vil arbejde med deres krop og psyke for at nå deres mål.

Det hele starter med et spændende foredrag, hvor jeg selv fortæller om hvordan jeg som den ældste atlet nogensinde nåede 3 fitness finaler i træk, og på ca 25 år fik trænet mig naturligt op til at have den perfekte krop.

Er det så noget for dig, så kan du komme med på et hold der strækker sig over 3 måneder. Vi mødes ca 2 fredage/ lørdage i hver måned i de 3 måneder og hver gang har jeg et tema, test, måling eller andet vi skal igennem.
Holdet starter med et gratis info foredrag i Fitness4you Randers 26. juni kl 18.30 

Selve holdet starter med vejning, måling, foto mm, fredag 3. juli 2015 kl 18.30 

Pris for hele forløbet er 4495,00 kr pr person, og skal betales ved opstart.
       


 

       

Underviser og leder Morten Rene Pederzen

Morten Rene Pederzen 55 år personlig træner.

Over 40 års erfaring med træning og kost, elite atlet inden for tennis og atletik i de unge år, elite atlet i fitness fra jeg var 39 år og deltog i 3 mr.fitness finaler. Nu er det mere bodybuilding og fik bronze i 2014 i både Newcommers i Ringsted og DM i Herning, og målet er at konkurrere de næste par år i bodybuilding.
Filosofien er "En stærk psyke i en stærk krop" og det vil nok skinne igennem i min måde at undervise på. Du skal trænes op til at sætte mål, store og små, samt have vilje, diciplin, udholdenhed og vedholdenhed  for at nå dine mål, samt lære at du kan faktisk nå alt med den indstilling.
Jeg vil være med til alle lørdage på holdet i 2014, men nogle gange vil temaet blive holdt af en anden kompetent underviser, så der er jeg bare med i baggrunden

Filosofi for Eliteholdet

"En dag uden træning, er en dag uden mening"

Det tager tid at bygge en muskuløs og perfekt krop op på naturlig vis. Det kræver mod, viden, diciplin og extrem vedholdenhed at nå sit mål.

Men alle kan komme i topform hvis de vil, også uden ulovlige smutveje, det er nemlig kun de ægte atleter og de seje personer jeg vil arbejde med.

Så filosofien er at du på dette hold træner og spiser naturligt. Doping og useriøs adfærd er bandlyst. Så når du vælger dette hold, så vælger du også den rette vej, den rene sti, og de store resultater du kan være stolt af.

Jeg står selv inde for den rigtige vej, og det skal dem jeg træner også gøre. Vi er også nogen folk ser op til og retter sig efter, simpethen fordi at du her lærer at finde den rette attitude der skaber respekt.

Når du går på holdet, og følger det du lærer, så vil andre mennesker også snart bemærke dine fremskridt. Og med tiden vil den diciplin du får udmønte sig i at du også får succes på andre planer.

"Den der holder sig målet klart for øje kommer ikke på afveje"

På dette hold lærer du at sætte mål for alt i dit liv. Det gør at du er i den øverste 3% af befolkningen. Kan du samtidig lave en plan for dine mål, og arbejde efter den, så er du i den øverste 1% af befolkningen, ikke så ringe.
Hvis du lære at holde fokus og at tro på det du virkelig vil, så er der næsten ingen grænser for hvad du kan nå.
Så hvis du er konkret med din målsætning, så når du det du ønsker. Jeg vil på holdet prøve på at få dig til at sætte mål og bryde grænser, og du vil se at du faktisk kan det meste.

"Vær frygtløs og stærk, verden nærer kun agtelse for sine helte"


Klog hjerne...perfekt krop..rene atleter

"Den intelligente atlet"

Jeg har siden jeg var måske 10 år været facineret af lige dele krop og hjerne. Sideløbende med de mange bøger om træning og kost, har jeg læst lige så mange om filosoffer og filosofi. Hjernen skal trænes på samme måde som din krop, og faktisk har mit eneste 13 tal være i filosofi og ikke i idræt, her måtte jeg nøjes med 11.
Jeg er inspireret af de perfekte kroppe som også de gamle grækere så op til og lavede statuer af, som atleten med discus her, men også at de kloge Grækere som Sokrates, Platon og Aristoteles, og senere hen andre filosoffer som mine favoritter som Kierkegaard og Kant.
Jeg går ind for at være både klog og stærk, at have en skarp hjerne og en flot krop, så min tankegang og undervisning bærer jo præg af begge dele.
Mine andre store idoler som Muhammad Ali og Arnold Scharwnegger, var og er også intelligente og kloge folk, som rækker langt ud over deres sportslige succes.
Så lær også at arbejde med din hjerne, ellers bliver du aldrig en virkelig stor atlet, men måske bare et stort brød, som ingen har respekt for.

Jeg vil primært anbefale mine atleter at deltage i konkurrencer hvor der kun deltager rene atleter, og hvor der både er løgndetektor test og doping test. Bla det nystartede DNFF i Danmark.

Program for Fitness Elite-The Next Level

Det hele starter med et foredrag om træning, kost, mål, fitness konkurrence, oplevelser og erfaringer fra et liv med seriøs træning i over 40 år, og mere end 9000 træningspas.

Det er 26. juni i Fitness4you i Randers, og det tager max 2 timer. Der plads til ca 30 stk i salen
Derefter er der tilmelding til holdet, der er min 6 pladser og max 15 på holdet
Og så mødes vi ellers 3-4 gange pr måned i ca 3 måneder.

Eleverne på holdet vil modtage undervisning af personlige trænere der har haft succes med deres metoder/filosofi igennem mange år.

 nr 1.
F
Vi lægger vi ud med vejning, fedt% og måling. En kort præsentation fra alle deltagere. Så er der foto session, hvor alle fotograferes i de forskellige standard positioner i nu skal stå i til jeres klasse, eller hvad i nu har brug for, derefter ligger jeg dem ind på vores lukkede facebook gruppe og så giver jeg lidt kritik/råd og ide til hvad de primært skal arbejde med fremover for at få den optimale krop/fysik


 nr 2.
L
 Vi tager lidt teori om de 3 kropstyper, meget vigtig viden, hvis du skal træne og spise korrekt, samt få resultater der kan ses. Vi tager også teori om hvordan muskler vokser, det er også meget vigtig viden.
Typemæssigt er du enten slank/tynd, muskuløs/atletisk, kraftig/fed eller måske lidt en blanding af 2 stk, men det er vigtigt at vide hvor du ca ligger, ellers får du ikke succes
Udlevering af flotte T-shirt, så man kan se du deltager på "Fitness-elite" holdet 2015

 nr 3.
F
Her gennemgår vi lidt de programmer jeg selv har kørt og anbefaler, split program osv
Derefter gennemgår vi de vigtigste basis øvelser, teknik, metode, osv samt retter lidt til hvis nogen har brug for det.
Er der tid i overskud, slutter vi af med lidt posering. Denne dag er i Fitness4you
 Nr 4.
L
 Her er fokus på mål og målsætning. Hvordan skal du nå dine mål, og hvordan planlægger du at blive en vinder. I får sendt en tekst som i skal læse, og den gennemgår jeg så med mine ord/erfaringer om det at nå store, måske svære mål osv. Her vil jeg også lige vise/lave noget at det mad jeg bruger, så i får ideer til sund, nærende og proteinrig mad
Den dag vil være ude ved mig i Støvring, og bagefter vil jeg sætte filmen "Pumping Iron" på, det er en sjov gammel klassiker om livet som bodybuilder mm.
 nr 5
F
Her kommer Lene Møller som læser kost/ernæring på Århus Universitet og giver et grundigt videnskabeligt foredrag om alt inden for det kost vi skal bruge.
Dette foredrag er i Fitness4you, og bagefter er der evt lidt fælles træning


 nr 6.
L
Her vil personlig træner/massør Rasmus Hansen kommer og fortælle om skader-forebyggelse af skader, og hvordan du træner mest optimalt efter hans filosofi, når du træner på det niveau som vi anbefaler her på holdet, så er du på grænsen, og her vil jeg bla anbefale at gøre som jeg selv gør, nemlig at få en dyb og grundig massage hver måned for at forbygge skader/overbelastning.
Efter Rasmus kommer Casper Wester fra Raw Snacks og fortæller om Raw Food. Casper har også Råbar i Århus som er en resturant med mad lavet efter det princip at intet har være over 40 grader.
Den dag vil jeg eller en af de andre også komme med mad forslag, og den dag foregår også ude ved mig i Støvring nr 7.
F
Her er Marc Jespersen underviser, og han vil fortælle om hans filosofi/trænings metode "The lean way" samt om body-fitness og træningen af atleter til den konkurrence. Der vil også være lidt om en USA tur som Marc arrangere til bla Golds Gym og de steder som bla Arnold trænede. Der vil være træning, og Morten og Marc vil rette/inspirere mm

 nr 8.
F
Her vil der komme foredrag om de produkter vi bruger/anbefaler, nemlig In2zym, som er Danske kvalitets produkter der holder hvad de lover, der vil være smagsprøver.
Derefter vil Morten holde hans 2 timer lange livsstils foredrag "Alle vil gerne leve længe, men ingen ønsker at blive gammel"
Det er om vejen til at blive over 100 år, leve uden sygdom, og nå sine mål mm. En lang dag også ude på gården i Støvring nr 9.
L
Her er der 2 ting på programmet, konkurrence forberedelser samt lidt om hvordan du får sponsore, eller hvordan du professionelt kan arbejde med Netværk og tjene penge på at sælge/anbefale produkter.
Hvordan skal du spise på diæt, træne til konkurrence, finde farve og tilbehør til konkurrence osv. 
 
 Hvordan får du sponseret dine produkter, dit tøj mm, lidt om mit job i Nuskin/Pharmanex hvor du også kan deltage som kunde/forhandler og få dine antiaging produkter til indkøbs pris, eller få et bijob/job/karriere hvis du vil.
Også i Støvring

 nr 10.
L
Her vil Daniel Risgaard komme og fortælle om hans træning, konkurrencer og filosofi. Daniel er naturlig atlet, kun 20 år og et kæmpe brød "Monster" på over 100 kg, og han ved hvad hård træning er, og han kender vejen til resultater..
Vi tager også afsluttende fotos, så i kan se forskel på året der er gået. Vi slutter af med spisning, sikkert på den Kinesiske Restaurant ved Bio City, her er der buffet, så kan alle være med, uanset mål og krop...og maden er med i prisen for holdet.

Alle kan være med

"Det er ikke realiteterne der afgør et menneskes liv, det er drømmene"

Alle kan være med, uanset køn, alder og baggrund. Det eneste jeg kræver er at du går op i at bruge tid og energi på at skabe din perfekte krop, samt at du vil yde den indsats der skal til, og selvfølgelig at du ikke bruger doping.


En god ide er at have et mål med enten at deltage i en konkurrence, blive model eller at booke en tid ved en fotograf, så man får taget nogle flotte fotos af sin krop. Det kan være grænseoverskridende for nogen, men det hele bliver mere vigtig, og mere rigtigt med sådanne mål, man tager simpelthen, sin krop, træning og kost mere seriøst, og den proces vil jeg gerne fremme ved mine klinter.
Det er en livsstil at være fitness atlet/bodybuilder, det er noget man gør hver dag og hele tiden, dine tanker, din kost, din træning er vigtige ting der fylder meget.

Det første hold i Randers

"Fitness Elite hold nr 1"

Så blev der i decmber 2011 opstartet førstehold med 12 mænd og 2 yndige tøser. Som du kan se noget for alle. Holdet blev en blanding af nye uerfarne og unge mennesker, samt ældre og erfarne, men alle med ide og mål om at få en fantastisk krop, samt motivation og diciplin til at arbejde det næste år med disse mål.
En positiv indstilling, samt vilje til forandring af vaner og tanker er det der skal til.

Efter at vi er halvvejs er der allerede sket store ændringer på alle. Mere muskelmasse, mere markeret, og mere målsætning er ting jeg kan se.
Vi har fået en proff fotograf på der laver flotte fotos fra vores line up, og dem bruger vi især på vores lukkede Facebook side, som kun er for deltagere på holdet. Her kan vi sammenligne og motivere mm, og det fungere godt.

Kursister "Hold 2"

"Mænd fra hold 2"

Deltagerene på hold 2 er lige fra næsten nybegynder til næsten topatlet. Bredden er stor, og jeg lægger vægt på at alle med ambitioner og lyst til at lære er velkomne på mine hold.
Som du ser på foto så er der plads til alle kroppe, og med en god fotograf får vi flotte fotos, og kan på den måde se og følge fremskridt, og jeg kan på den måde vejlede og optimere mine kunder.
Her på foto er der ung og ældre, og folk med forskellige ambitioner, men alle kommer dag for dag og måned for måned tættere på deres mål.
Så har du lyst og har du mål og ambitioner, så kan du deltage på næste hold der starter i januar 2014.

"En dag uden træning, er en dag uden mening"

Kursister "Hold 3"

Medaljer til "Hold 3"

Holdet blev på 12 personer, igen lidt fra hele landet, og folk med ambitioner og vidt forskellige mål. Jeg kunne se meget potentiale fra start, så jeg pressede lidt på og fik 2 atleter med i den nye "Natural Power fitness" på Værket i Randers.
Det gik godt, Daniel på kun 19 år fik en 4. plads i Power Fitness og Howard fik en 6. plads. Jeg fik selv en delt 6. plads i bodybuilding.
Næste mand på scenen er Simon som stille op i DBFF Newcommers til september, så det hele lover godt.

Elite atlet i mål

    "Den perfekte fitness krop"

Det ultimative mål for mig er at skabe den perfekte fitness krop på mig selv og mine atleter.
Foto du ser her er fra fitness-finalen i Herning 2001 og mig selv i topform, fotograferet af Jakob Lerche i Randers.
Efterhånden som jeg bliver færdig med holdene vil jeg lægge fotos før/efter ind her på siden så i kan se forvandlingen fra normal til atlet, et billede siger mere tusinde ord, og jeg glæder mig til at se resultaterne hen ad vejen...

Klient Luise Vernstrøm

Luise Vernstrøm

Luise er et godt eksempel på en ung pige med ambitioner, viljestyrke og målsætning. Hun startede ved mig for flere år tilbage, og har nu ved hjælp af ihærdig og særdeles målrettet træning arbejdet sig op til en flot fitness form.

Målet er en konkurrence, forsiden af et blad, og sikkert meget mere. Men hun viser hvad der skal til, og har du samme ambition, så er "Elite holdet" noget for dig. Her får du motivation, inspiration og alle de redskaber der skal til for at du kan nå dine mål. Samtidig vil du også møde andre atleter med samme tankegang og mål i livet som dig selv, og det kan både være en enorm inspiration og stor hjælp til alle, man løfter bogstavelig talt mere i flok, og man hjælper hinanden til større mål.

Klient..Daniel Risgaard

Daniel Risgaard 19 år...naturlig atlet

Daniel stillede op i Danmarks første dopingfrie konkurrence "Natural Power fitness" på Værket i Randers. Han deltog i Power Fitness, som er symmetri, dødløft og roning, altså en flot krop, en stærk krop og en udholdende krop, her skal du have de hele. Han kom i finalen top 4 og imponerede alle med sin fysik.
Daniel har lært en masse på holdet, posering, teknik og kost. Han er helt sikkert en mand man vil komme til at se´meget mere til
.

Daniel vil også komme og fortælle på næste hold

En naturlig bygget krop...nej, til snyd

Holdet er kun for rene atleter

Som du nok allerede har fornemmet i tekst og foto, så er der her hold kun for rene, naturlige atleter, der vil investere tid i at træne hårdt og tålmodigt, spise sundt og rigtigt, og være et godt eksempel for andre.
Jeg ventede mange år med at deltage i Fitenss, da der simpelthen ikke var en konkurrence man som ren atlet kunne stille op i. Først da Workout & fitnes lavede konkurrencer hvor alle skulle testes uanmeldt valgte jeg at deltage.
Desværre findes i de konkurrencer ikke mere, og jeg kan ikke med sikkerhed sige om det er muligt i Danmark idag at deltage som ren altlet, på lige fod med andre.
Er du tålmodig og har den vilje og viden der skal til kan du sagtens nå bedre og mere langvarige resultater end dem der bruger hormoner/steroider, det tager bare længere tid.
Til gengæld bliver man flottere, lever længere og nyder mere respekt, du viser nemlig at du har den rette støbning til at nå store resultater på ærlig vis.
En naturlig smuk atlet, og en af mine kunder ser du her...boksepigen Christina, som nu træner mere mod fitness. Hård træning, god kost og de rette kosttilskud er vejen frem.

Samarbejde med Henning Kristensen og Bestrong

Henning Kristensen og bestrong

Alle i Danmark som går op i natural fitness/bodybuilding kender Henning.
Henning var også en af dem jeg dystede med i perioden 1999-2001 i de legendarisk mr.fitness konkurrencer som Workout&fitness afholdte.
Henning har vundet alt hvad der kan vindes i Danmark, samt WM overall i 2010 og flotte placeringer i mr.natural fitness

Henning har med hans bestrong team sat standarden for rene atleter i Danmark, akkurat som jeg også gør. Derfor er det oplagt at bruge ham som samarbejdes partner på mine Fitness Elite hold. Så undervejs i forløbet laver jeg en dag, hvor i skal møde Henning og høre hans historie og hans måde at træne, spise og tænke på.

Jeg vælger altid at samarbejde bredt med alle seriøse og proffesionelle folk, på den måde får jeg det bedste fra alle verdener, samt motivation og inspiration til mit arbejde.

Henning er en på alle måder gavmild og givende person der rundhåndet deler ud af mange års erfaring, det er ekstrem vigtig viden, og det gør at mange atleter kan spare både tid, penge og frustationer over manglende resultater.
Så jeg er meget stolt over at kende Henning, og glad for at vi som tidligere konkurrenter kan samarbejde på det proffesionelle plan, og på den måde give vores kunder de bedste resultater...for i den sidste ende så er det resultaterne der tæller...

I finder link til hans side her.


http://www.bestrong.dk/shop/

Webshop og antiaging produkter

Det er også vigtigt at bruge de rigtige produkter til at holde kroppen ung og vital. Jeg kan især anbefale Lifepak vitaminer, MarineOmega olie, AgeLoc vitality, Overdrive mm.
Jeg bruger dem selv, og har brugt stærke, naturlige kosstilskud i over 40 år, så jeg ved at det virker.

Jeg har allieret mig med verdens førende inden for Antiaging som er Amerikanske Pharmanex. Du kan shoppe direkte på siden her, men det billigst hvis du selv går ind og opretter dig som distributør/fordelskunde, så kan du handle til indkøbspris, samt spare point op så du får dine produkter gratis, og det er bare et godt og gratis råd fra mig.
Protein og kreatin produkter du ser på få foto er fra danske In2zym, som levere de reneste og mest effektive produkter, dem har jeg normalt altid på lager, sammen med te, økologiske chokolader, bøger og mange andre ting der kan forbedere og optimere din krop.
På websiden herunder kan du selv shoppe, og her finder du alle de gode antiaging produkter til både hud og krop

                     Shop her

                             www.mortenrenepederzen.nsedreams.com

Newcommers 2013 Ringsted

DM-kvalifiation i Ringsted 2013

Randers og ikke mindst 8 atleter fra mit "Fitness Elite hold" går på scenen i Ringsted lørdag 7. sep til den største Fitness/Bodybuilding event i Danmark.
Der deltager ca 300 atleter, og der er totalt udsolgt i hallen.
De fleste af mine folk deltager i Fitness Athletic og Body Fitness, og jeg selv deltager efter 13 års fravær i Masters Bodybuilding, så det bliver en spændende dag for alle, og især er der spænding om hvem og hvor mange der går videre til DM 5.okt i Herning.
Du kan nå lige så langt hvis du vil, og 1 år på Fitness Elite holdet vil vise dig vejen.

Bronze til DM i Herning 2013

Come back efter 13 år

Jeg valgte at stille op i Bodybuilding Masters 7. sep 2013 i Ringsted.
Det gik fint, trods lidt begynder fejl, og det endte ud med en bronze medalje.
Målet var at kvalificere mig til DM 5. okt i Herning, og det lykkedes, så min plan holdt.
I Herning til DM mødte jeg så eliten, og fik bronze igen, og med kun 1 point til sølv medalje, så det var en succes.
Det var fedt at være med igen, og det kan jo anbefales, også for at have noget at træne hen i mod, samt til at holde fokus i sin træning og kost.

DNFF og 6. plads på Værket

"Danmarks historie"

14. juni 2014 blev der skrevet Danmarks historie i Randers. På Værket mødtes Danmarks bedste doping frie atleter til en brag af et show. I en fyld sal, med Rene Diff som vært og Henning Kristensen som arrangør blev det en succes.
Jeg deltog i bodybuilding, var tilfreds med formen, og det rakte til en delt 6. plads. Det var alle mod alle, junior, senior og masters, og der var tæt løb, også 1. pladsen blev delt. Jeg håber på en masters konkurrence i 2015...og en guldmedalje hvis kroppen vil.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE