"Vejen" en tur med Hanne og Morten 6. august 2016

"Vejen" spirituel gå tur med Hanne og Morten

Vi mødes kl 09.00 ved min gård. Her tager vi lige en kop te/kaffe og så sætter Hanne og i stemning til "Vejen"

                                    "Vejen"

En meditativ gå tur med Hanne Tempeldal og Morten Rene Pederzen 4 gange årlig, måske følger vi de 4 årstider. Næste tur bliver 6. august 2016 og ca 20 km i de flotteste omgivelser med de sødste mennesker.

"Selv den længste rejse starter med det første skridt"

Ræve gravene
Jeg har fundet en høj med 8-10 rævehuller, og de har unger nu. Vi gør holdt her i 10-15 min, måske kan vi se en ræveunge.
"Vejen nr 1"
Vi lagde ud 22. april med årets bedste vejr og flotteste dag...sådan
Søen i skoven
Støvring kloster
Aleen ved klosteret

Hvem er Hanne ?

Hanne Tempeldal er vores "Vej-leder" på turen.

Hanne Tempeldal"

Psykoterapeut og Turtelspeed

 

Jeg er uddannet Psykomotorisk terapeut (tidl. titel - afspændingspædagog) og Psykoterapeut.

Terapi, kurser og vandreture er mit virke med et fælles omdrejningspunkt : at møde det hele menneske i krop, sind og ånd. Og i mødet finde ind til den rette impuls - at være et kærligt vidne, at være en støttende hånd i lænden eller at være den der (vækker og) sætter impuls til forandring.

Mine trofaste ben har vandret mange skridt og mit sind har måtte indse, at vejen er målet. Det er i nuet, at livet leves.

"Turtlespeed, hvis du har brug for at finde din egen rytme, dit eget tempo, dit unikke udtryk"

 

Hvem er Morten ?

På min gård bor der Tårnfalke i kassen på mit "Bjerg" og der indtil videre kommet ca 18 fine unger i årenes løb

   Morten Rene Pederzen

 

Personlig træner og livsstils filosof og 57 år

Jeg arbejder med at optimere mennesker, gøre dem sundere, raskere, slankere, stærkere, pænere og i balance med sig selv og deres univers. Alle levende væsner vil opnå lykke og undgå lidelse. Det kan man opnå ved at vide nøjagtig hvad man vil og hvorfor, derefter er resten vel detaljer.

                            "Alting forandre sig"

Sted, dato og pris sommer 2016.

    "Vejen nr 2"

Stedet vi starter og slutter ved er Mortens Stats ejendom på Amtsvejen 15 Støvring 8930 Randers NØ og her mødes vi lige til en varm kop te/kaffe og så går vi ellers der ud af.

Dato bliver lørdag 6. august 2016 og fra 09.00 til 18.00 og er vejret til det slutter vi evt af med bål og samvær ved "Bålstedet" i Mortens have, med udsigt til "Tårnfalkereden"

Pris vil  er 995, 00 pr person, inck te/kaffe og frokost samt lidt forfriskninger undervejs som frugt/vand/te/kage/proteinbar/nødder.

Du skal betale ved tilmelding, enten kontant eller du kan få et konto nr til overførsel, og din tilmelding er bindende. Vi skal være mindst 8 og kan være max 15 på turen.

          "Pris er det du betaler, værdi er det du får"

 

 

Hvem er vi, hvad kan vi

"Vandrings parret"                                   

Hanne er pilgrim i live og af livet. Hun har stor erfaring i at vandre og i at lave processer undervejs som vækker sanserne, bevidstheden og bevægelserne.

 

....Morten Rene Pederzen er en holistisk mand der er personlig træner og som arbejder med det hele menneske, så man kan nå resultater, fremgang, ro og styrke, klarhed og mental overskud til at klare alle livets udfordringer

           "Det maskuline gøren og det feminine væren i skøn dans"

En hel vandrings dag i naturen

"En god dag at gå"                        

"Vejen" varer en hel dag og handler om at gå, opleve, tale, være stille, se, lytte, høre og finde indsigt. Vi går ca 20 km i roligt tempo, og på stille veje og stier i området ved Støvring og Gudenåen. Man kan gå sammen eller alene, men vi laver fælles stop for pauser til evt øvelser eller noget der skal siges/fortælles. Jeg har te/kaffe, lidt frugt og snack med evt på cykel noget af vejen, mest for at i ikke skal slæbe på for meget.

 

     "Der vil være mange skridt at tage, mange sten at træde og broer at krydse"

 

Støvring Kirke

 "Udsigt og indsigt"                           

Vi vælger nok et lille stop ved Støvring kirke, der er nemlig et lille "Bjerg" vi skal bestige, hvorfra der er en god udsigt over det område vi skal gå i. Og måske tager vi en kop te/kaffe inde i kirken, hvis vi kan komme til den dag, ellers nyder vi bare udsigten over Støvring skovene, golfbanen og Gudenåen. Vi er ikke på nogen måde religiøse, vi synes bare Kirken her er et godt sted at stoppe op og lade tankerne glide forbi. Fra "Bjerget" kan vi også skue ud over hele det område vi har gået den dag, så det er en perfekt afslutning på vores tur.

              "Når du står på toppen har du overblik"

Søen i Støvring skov

"Søen giver indsigt og fordybelse"      

 

Ved det spejlblanke sø overflade bliver der tid til at lave en øvelse. Og vi må se om vore følelser kan blive ligeså rolige som overfladen. Søen her er stor og flot, og har bagtil et lille afløb der løber ud i en bæk, så man kan hele tiden høre rislen af vand. Her har vi gået ca 3 km og måske tager vi en kop te her. Hvis du er vand, så er du bøjelig, har kraft og tyngde, selv de største bjerge som Grand Canyon er skåret igennem af vand der løber. Vi består alle af ca 70% vand...livets vand. Ved søen laver vi en lille øvelse med energi som du helt sikkert vil tænke over resten af dit liv.

                                     "Bliv vand"

Støvring Kloster et magisk sted

Ved Klosteret holder vi frokost. Jeg sørger for sandvich, vand, te eller kaffe.

 "Klosteret i Støvring"                   

Her vil vi nok holde frokost og nyde et forelsket svanepar eller en ivrig andeflok. Mens fordums historier hviskes til os fra murstenene, og de store bøgetræer står på nippet til at iklæde sig forårs farver.

Ved det gamle Kloster med voldgrav hele vejen rundt, er der også en god energi af gammelt og nyt, og det perfekte sted til en god sandvich og en kop te/kaffe. Her har vi vandret ca 10 km og måske være i gang en 3 timer.

                          "Når tiden står stille"

"Broen er en overgang"

             "Broen"                            

En bro symbolisere for mig (Morten) lidt en overgang, en rejse, et nyt sted, og kan dermed bruges til at komme til noget nyt, eller efterlade noget tilbage, man kan bruge det som man vil, men jeg kunne godt tænke mig det havde en betydning for denne tur.

… (åh her vil jeg helst ikke "love" noget - for min intuition arbejder altid med - og pludselig ved jeg hvad den vandrende gruppe har brug for (-: - at give slip på  - at sige ja til - at love …. eller?)

                         "Modgang er kun en overgang"

Urskoven i Støvring

Fra "Vejen nr 1" hvor vi gør holdt i Urskoven, som i ser det er et magisk sted, hvor man bare må sidde og undre sig..

 "De gamle træer, hvis de kunne tale"                       

Den gamle Urskov med ældgamle Egetræer i Støvring skoven, et sted Robin Hood kunne have levet, her kan man godt lade fantasien løbe løbsk, men det er sted der symbolisere ro, så vi vil nok være stille her, sidde lidt alene, eller sammen som man nu selv har lyst. Måske finde et træ, som symbolisere noget for en, eller bare nyde den ro jeg synes der findes her. Her kan du se rådyr og flotte Flagspætter, hvis vi er heldige.

                                     "Enterne"

"Kirkegården i Skoven"

"Det sidset sted....måske ?"                 

Klosteret har privat Kirkegård inde i skoven....det siges at en af klosterets tidligere beboere går igen som "Den brune dame" jeg har dog ikke mødt hende endnu.

Men det er måske et sted hvor man kunne reflektere og livet og døden, start og slut, eller bare en forandring fra noget stof, til noget andet stof, jeg ved jo rent fysisk at intet forsvinder, på molykelært plan er vi kun energi, og det kommer og går. Her går vi lidt rundt og laver en lille øvelse om "Tid" din tid ? 

                     "Er materien mægtig, så er tanken almægtig"

Find dit indre træ

"Dit træ"

Find dit indre træ:

 

Nu er det videnskabeligt bevidst at det er sundt at kramme et træ - og kramme træer er der rig mulighed for når vi kommer til urskoven. I skovens dybe stille ro - vil tonerne måske lyde.

Gå dig rask, sund og slank

"Der findes intet problem så stort at man ikke kan gå sig fra det"

Stagnation er sygdom, cirkulation er helbredelse, derfor er en lang gåtur den bedste medicin mod næsten alt. Din krop skal bruges, det er den designet til, og til alle tider har mennesket vandret.

Alle de store verdens ledere har gået, de har vandret i bjerge, eller gået i ørkener når de skulle tænke og have indsigt, og det har virket.

Alle de kloge mennesker, dem der har ændret verden med deres ideer og tanker har gået og vandret, det er i samspillet mellem bevægelse og tænkning at de store ideer opstår og ting bliver til virkelighed. Vi blev født i Afrika, vi vandrede ud til alle verdens kanter, og vi endte på månen, det er vores bevægelser der har skabt vores fremgang og civilisation, og vi skal nå meget længere endnu.

Du holder dig sundere, og slankere og lever længere når du går, du forbrænder masser af kalorier uden at slide på din krop.

Du får oplevelser, frisk luft fra hav og skov, og din krop har så godt af det. Du sover bedre og vågner mere udhvilet efter en gåtur.

"Vejen nr 1"

Katte mødet ved Kirken

"Fantastisk tur"

Jomfru turen var ret speciel. Kun piger på holdet, solskin hele dagen, flot natur, dejlig mad, godt selskab. På vores sidste lille stop inden vi var tilbage mødte vi denne søde kat på toppen af "Bjerget" bag Støvring Kirke. Katten kom løbende op til os, sprang op og gik fra person til person og nød menneske selskabet, så det var en perfekt afslutning på vores tur. Undervejs havde vores guide Hanne Tempeldal mange gode indlæg, feks om energi=ringe i vandet. Tanker om længsel og kreativitet, om livet og døden, som blev illustreret ved den lille prik på en gravsten. Vi glæder os allerede til "Vejen nr 2" som bliver 6. august i år.

"Storhed består ikke i aldrig at falde, men at rejse sig efter hvert fald"

Firma tur - Motivations tur - En anderledes dag.

Her i "Urskoven" finder vi et træ, men vi mødes også lige på et og får en snak om fortiden, træerne her har måske oplevet 3-400 år...

"Turen der kan give dit firma værdi"

"Vejen" kan også laves som en firma event efter aftale. Vi laver den normale tur 4 gange årligt, men skulle det være noget for dit firma, så kan en anden dag findes. Her skal i være mindst 6 personer, og max 20 personer. Prisen er 15.000 kr for en dag. Turen kan ses som en mere spirituel dag, hvor man er sammen i ca 8-9 timer, og måske lige kommer til at åbne sig på en anden måde, fordi man bliver stillet andre spørgsmål end man er vant til. Alle kan være med, da vi går langsomt, og holder gode pauser på de ca 20 km.

"Viljen til at ville, skaber evnen til at kunne"

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE