Så vælg Netværk marketing, info møde 4. marts i Randers

Der har aldrig været så mange millionærer som idag, rigtig mange kommer fra brancher med direkte salg. Firmaet som jeg arbejder med er førende inden for direkte salg, og har på verdensplan skabt over 1000 $ millionærer. Økonomisk uafhængighed er min drøm, og sikkert også alles drøm. Jeg kan hjælpe dig på vej, hvis du tid, lyst og interesse. Den her metode til at få succes på er for de seriøse, dem som gerne vil nyde tilværelsen, mens de tjener penge og laver det de har lyst til, er det noget for dig ?, så der er masser af arbejde og potentiale, nøglen til succes er ikke så lang væk, den er faktisk lige her, lige for øjnene af dig, tænk på Facebook, så ved du hvad netværk er, Asea er netværk, netværk er samarbejde på kryds og tværs, det er det jeg tror på, og tilfældigvis kan du også leve godt af det og nyde det imens.

Den korte historie

Hvis den korte historie her fanger dig, så kan du læse meget mere på siderne længere nede, hvis det ikke fanger dig, så hold her

Vi arbejder målrettet mod succes, og det er sundhed, penge og frihed til at leve det liv du vil, og hvor du vil.

Vi arbejder med kvalitets indre krops pleje med Asea

Vi arbejder med kvalitets ydre hud pleje med Renu 28

Vi arbejder med en virksomhed med 6 års uafbrudt fremgang
 
Hoved firmaet er Amerikanske Asea i Utah

Det er 100% Netværk Marketing, og 100% legalt i Danmark

Der er ingen risiko eller behov for startkapital, alle kan være med

Du kan arbejde med det som fritid, deltid, fuldtid eller karriere i 27 lande

Vi arbejder kun med positive folk, der vil arbejde og skabe frihed og succes sammen med andre.

Valget er dit, dette er et tilbud om et privilegeret liv

Vi lærer dig op, hvis du har vilje og den rette indstilling

Min opgave er at lære dig begrebet "Rigdoms bevidsthed"


Det er din egen virksomhed, du kan aldrig fyres, og du bestemmer alt selv, også hvem du vil arbejde med.

Du bestemmer selv din løn (via din indsats) der er ingen begrænsning på din løn, det kan være 2000 kr pr måned, eller 200.000 kr pr måned ?

Synes du det her lyder godt, og er du klar til succes, og vil arbejde med andre der ønsker succes, så læs videre, og når du er sikker i din sag, så kontakt mig, eller kom forbi til næste møde, det kan være dit livs bedste beslutning !...jeg tog min beslutning i 2001
 

Sådan kan du arbejde

Du kan selv bestemme dit niveau

Fordelskunde = Så er du blot kunde i firmaet, men du kan købe alt til indkøbspris, der er ingen investering og ingen risiko.

Fritids job = Her kan du skabe en lille forretning, måske nok til at du får dine produkter gratis, det koster lidt af din tid, men heller ingen investering/risiko her.

Deltids job = Her vælger du at ville tjene penge, og evt arbejde et par timer hver dag. Du kan tjene 2000-10.000 kr pr måned, kræver lidt tid og arbejde, men ingen risiko eller investering her. Jeg har tjent over 1 million på det niveau.

Fuldtids job =  Her vælger du at arbejde 10-25 timer pr uge, har måske et lille lager, holder lidt møder osv, men heller ingen risiko eller større investering her. Løn måske 20-40.000 kr pr måned. Du kan ikke fyres, og du bestemmer selv alt.

Karriere = Her arbejder du måske 20-30 timer pr uge, tager lidt til udlandet. Har et lille lager og tjener over 200.000 kr pr måned, samt får dine ferier betalt. Du bestemmer selv alt, kan ikke fyres, du kan arbejde i det land du vil og når du vil. Typisk tager det 3-4 år at nå hertil.

Din fremtid starter idag, vil du med på mit hold ?

Er du sjov, glad og positive og vil arbejde med dejlige mennesker, være villig til forandring og til at gøre en indsats, være forberedt på at tjene penge og have det sjovt samtidig, så er det her noget for dig !
Du SKAL være interesseret i passiv indkomst, resudial indtægt, eller månedelig tilbagevendende indkomst...samme ting, flere navne.
Du skaber en forretning sammen med andre, arbejder for dig selv, men alligevel sammen med andre der vil det samme, vi løfter i flok, og får succes sammen, det er den måde Netværk marketing fungere på.
Regn med at du skal bruge 10-12 timer pr uge, for at du på 1-2 år kan opbygge en indtægt på 30-40.000 kr pr måned. Derefter kan du arbejde videre, mod større mål, betalt ferie, mere frihed osv, det er op til dig ?


Ja det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er et fakta at mange gør det. Jeg arbejder selv på det via mit job som forretnings bygger. Du bestemmer selv, hvad du vil arbejde mest med, hvorlænge og hvor tit du vil arbejde osv. Du kan starte idag uden nogen startkapital, og alle kan arbejde med det, nu i ca 27 lande verden over.
Du kan arbejde kvart eller deltid, ved siden af dit nuværende arbejde, eller du kan vælge bare at bruge en time hver dag hvis du vil. Det vigtigste er bare at du kommer igang. Du vil både spare penge, og tjene penge lige fra starten. Der er løbende foredrag og kurser, du kan komme på, her kan du lære mere om produkter og forrretningsbygning.

Passiv indkomst, tjen penge mens du sover........
Du lærer at passiv indkomst er en effektiv måde at blive økonomisk uafhængig på, og tro mig det virker. Skal du tjene rigtig mange penge, skal du have andre i dit netværk, du kan aldrig selv arbejde nok til at blive virkelig rig. Når først du har forstået begrebet og værdien af passiv indkomst, så ser du lyset, og erfarer at du nok skulle være startet på det her for længe siden. Jo før du starter, jo hurtigere får du succes. Husk der er ingen risiko, eller uforudsete udgifter ved den her forretning, det eneste der kræves er din tid, samt lyst til at leve sundt og tjene penge, samt hjælpe andre med det samme.
         


Firmaet her arbejder via Network Marketing, som er den hurtigst voksende industri i verden, af den simple grund at alle kan være med. Der kræves ingen stor startkapital, og man får løn efter fortjeneste. Det er dog relativt nyt og ukendet i Danmark, de fleste kender og forstår ikke denne arbejdsmetode endnu, hvilket bare gør det mere spændende, da markedet dermed er kæmpestort, måske er dette marked kun 1% i Danmark, der er masser af plads derude.

God fornøjelse, og kontakt mig hvis du synes det lyder spændende.
Husk også at det er vigtigt at have drømme, selvom man aldrig skulle nå feks at blive mangemillionær, så er de rare tanker om det faktisk vigtige, de kan betyde at du bare ved tanken bliver gladere og mere positiv.
Kontakt mig på mail: 
morten@antiaging.dk   eller tlf 86 431539

         "
Det er ikke realiteterne der afgør et menneskes liv, det er drømmene"

Renu 28 er Redox molekyler

"Den største nyhed siden pennicillin"

Redox molekyler er i din krops celler, og det holder dig ung, smuk, rask og spændstig. Allerede efter måske 20 års alderen ser du de første små rynker/linjer i din hud, du ældes fordi dit niveau af Redox molekyler falder i dine celler, og det fortsætter det bare med resten af livet. Men nu fra 2016 kan du for første gang i verdens historien gøre noget ved det. Fordi uden for kroppen findes Redox molekyler kun i Renu 28 Gel, og Asea drik. Det er unikke produkter jeg sælger/forhandler vil MLM og det kan du blive en del af, en del af verdens bedste team med Oddmund Berger, Morten Dam og jeg selv.

Du kan se mere i link her, hvor alt er beskrevet, og du kan også selv tilmelde dig, og ryge direkte ind i et team, hvis mål er at holde alle sunde, og gøre alle rige.http://pederzen.myasealive.com/newsite/
http://pederzen.myasealive.com/newsite/

Også for kvinder, der vil have succes

Arbejd hjemmefra.

Du kan være sammen med dine børn, mand, familie og kæledyr, mens du arbejder med Netværk marketing 
Du kan lave næsten alt dit arbejde hjemmefra, uden at skulle have omkostninger, store udgifter og lager.
Og der er ingen uforudsete udgifter i denne branche du skal blot være bruger af produkter, og det er op til dig selv at bestemme hvormeget/hvordan.
Du får din løn udbetalt til tiden, og du kan ikke fyres
Du kan starte idag, du kan arbejde i Danmark og hele verden.

Netværk marketing er opbygget så alle kan arbejde med det, måske endda især kvinder, da der arbejdes meget med skønhed, sundhed og humanitært arbejde, noget som ofte tiltrækker kvinder, men normalt ikke giver god indkomst.
Med Netværk marketing hudpleje/kosttilskud og er det andreledes, her kan du komme til at tjene godt, samtidig med at du har frihed til at bestemme selv.
Du kan starte som bruger at vores produkter, både dig og din familie.
Så kan du evt starte med at udbrede kendskabet til produkteren blandt venner, kollegaer og familie.
Du kan således opbygge en solid forretning, mens du har dit normale job.
Du kan arbjede med det som hobby, kvarttid, deltid, fuldtid eller som leder, du bestemmer helt selv, og det er det der gør Netværk marketing så unikt

For mig selv startede det som hobby. Jeg ville bare gerne have fat i de bedste produkter til sundhed og hudpleje, så jeg kunne leve optimalt og bevare en god og flot fysik og et godt udseende.
Men da jeg så forretningsmuligheden og muligheden for at arbejde hjemmefra og at jeg også risikofrit kunne tjene penge på min hobby, så blev det hurtigt et kvarttids job som jeg brugte et par timer på hver dag. Idag er det vel et deltidsjob for mig, selvom jeg nu arbejder som leder i firmaet, og det er stadig utrolig spændende og sjovt.
Jeg bruger lidt tid på hver dag, og tjener fint. Kan jeg på den måde lige så stille udvidde forretningen, vil jeg med tiden trappe ned for de andre jobs og leve af det her.
Men er du den driftige type, så kan man komme til at leve fultid af det her meget hurtigere end mig, men det er helt op til dig selv at afgøre.
Vil du vide mere, eller ønsker et besøg af mig, så kontakt mig hele døgnet på progressive@mail.tele.dk  eller ring om dagen på 86 431539 så skal jeg gerne hjælpe dig igang med at opfylde dine drømme om et dejligt arbejde med sundhed/skønhed og positive mennesker.
 


Og der er ingen omkostninger ved at starte, du skal blot være bruger af produkterne, du skal være en del af produktet, det siger sig selv, men i forvejen bruger du penge på tandpasta og sæbe (alle gør) på vitaminer og andre kosttilskud (en del gør) du skal bare flytte dine indkøb til din egen forretning, så nemt er det.

Og så lige her tilsidst, du laver alligevel Network marketing, hver dag, men sikkert uden at tjene penge på det. Hvordan tænker du?
Hver gang du feks går i biografen og ser en god film, så fortæller du sikkert næste dag dine venner eller kollegaer, at de skulle tage og se den film. Du bruger dit netværk til at udbrede kendskabet, og biografen får gratis reklame af dig. Ved Asea er det samme princip, du anbefaler feks en god tandpasta til din veninde. Hvis hun kan lide den (og det kan hun) så laver du en "Indkøbsaftale" for hende, og hver gang hun for eftertiden køber tandpasta, så får du et lille beløb i provision fra Asea som tak for at du fandt en ny kunde.

Netværk marketing hudpleje/kosttilskud =
Frihed - dejligt arbejde - positive mennesker - fast indkomst - ingen stress
- ingen fast arbejdstid - gode kollegaer - positive mennesker - du laver kun det du har lyst til - du bestemmer selv, hvor meget du vil tjene - du bestemmer selv hvem du vil arbejde med - du bliver gladere, sundere og rigere - du kan starte i dag.


Anbefalet læsning og video

MLM er et universitesfag i USA

Jeg kunne godt tænke mig at gøre Netværk marketing helt almindligt i Danmark, det kunne redde hele økonomien og gøre alle mere tilfredse.

De bøger jeg læser, som motivere og inspirere kommer herunder, ikke decideret om Netværk og MLM, men alligevel i den retning.

"4 timers arbejdsuge" af Timothy Ferris, genial bog og sjov

"Tænk dig rig" af Napoleon Hill, nærmest en bibel

"Millionær sådan her" af Charles Albert/Christian Godefroy


"Rigdom på alle planer" af Deepak Chopra, min favorit

Film du skal se

"The social network" filmen om Facebook, det er sådan du arbejder, det er det du skaber, hvis du som jeg er med i Nuskin . Vi arbejder ud fra en god ide og et unikt produkt, samler positive folk (og kun dem) skaber et stort netværk, og laver velstand på den måde. Det gavner alle mennesker i hele verden, som fattig kan du ikke hjælpe ret mange, men med penge og velstand kan du skabe noget og hjælpe andre folk på vej, det er vores vision.

Rigdomsbevidsthed...din mentale overbevisning

Det er tilladt at ønske det bedste
Det er okay at tjene penge
Det ok at ville være rig
Rigdom er en sindstilstand
Alle kan blive rige
Bliv din egen Joachim Von And


Du skal først og fremmest være fortrolig og bevidst om at det er ok at ville være rigtig rig, mange mener at det er en egoistisk og materiel egenskab, jeg mener det er en naturlig tilstand og noget alle burde stræbe efter.
Så husk at vær tryg ved rigdom, tryg ved at tjene mange penge og på den måde kunne hjælpe andre.
Væn dig til tanken om at være rig, indstil dit liv på at være rigt, forvent at du kan alt det du vil have. Det er kun en mental barriere der skille rige og fattige, men især mange danskere har faktisk svært ved at være rige, eller leve med rigdom...det skal mange lære.
Og så lever vi desværre også i et land med misundelse og jantelov, hvilket gør det svært (for nogen) at tale og have ambitioner om rigdom og succes, dertil siger jeg bare....fuck det.
Ingen tvivl om at mit forbillede er Simon Spies, han havde om nogen rigdoms bevidsthed, karisma og mod og evner til at sige sin mening og anti-jantelovs holdning, og det er bla det man skal finde frem i sig selv hvis man blandt sine mange mål har økonomisk rigdom.

Hvis ikke du kan visualiser det for dig, virkelig tro på det, så sker det ikke...men hvis du mentalt allerede nu ser dig selv rig, så kommer det også fysisk til dig, du vil simpelthen tiltrække det du tænker/føler mest for, og er det fattigdom eller rigdom ?.....kig på dig selv og din situation, så ved du det.

Frigør dig selv...vælg frihed i hverdagen

Du skal frigøre dig for arbejdet....

Hele min pointe med passiv indkomst er at slippe for tidskrævende/kedeligt arbejde, lad i stedet tiden og pengene arbejde for dig, først der
er du helt fri og kan lave det du vil.....

Du skal vide at der er mange måder at have indkomst på, og fra starten har næsten alle mennesker lært eller er blevet opdraget til det forkerte, nemlig at dagen skal fyldes ud med et job fra 8 til 4....spild af din tid, gør det ikke....du sidder bare i en klemme resten af dit liv og jagter din egen hale uden hverken at blive rig eller lykkelig..............

Status og titler er intet værd, det der betyder noget er at du er fri til at gøre/lave det du vil, når du vil...kan du det, eller bestemmer dit job, din chef, dit firma, din økonomi hvad du skal lige nu...temmelig sikkert, måske sidder du endda og læser det her på dit job fordi du keder dig eller ønsker et andet liv med mere frihed, flere penge, mere lykke, mere tid..mere ?


Du kan, jeg kunne....jeg kan nu godt kalde mig rig. millionær, næsten fri, jeg har ikke helt nået målet, men jeg bevæger mig derhen ad hver dag, jeg ved hvad jeg vil, jeg kender retningen og det endelige mål og det er vigtigt.
Jeg invitere ofte til små møder ude ved mig, hvor jeg fortæller om det, hold øje med det, så kan du selv høre, eller hvis du vil så tag selv kontakt (så ved jeg du er motiveret) til mig, og så kan jeg vise/fortælle på tomandshånd?

Beslutning er vigtig, det er ikke svært at ændre sit liv eller sin økonomi, det kræver bare en beslutning og en ændring i din hverdag, måske bare et par timer om ugen hvor du stadig laver/beholder det job/arbejde du har (giver tryghed) men lige bruger lidt tid på at bygge noget nyt/andet op ved siden af, det er min metode...små skridt i den rigtige retning, men effekten er stor, for nu ved du at du går i den rigtige retning, og du vil føle dig langt mere lykkelig og optimistisk bare ved det...tro  mig det virker


Facebook..........The social network
Den film og selve Facebook er indbegrebet at Network, hvis du er på der, hvis du synes det virker, hvis du kan se at det er verdens største ide, hvis du kan forstå at it-nørden Mark Zukerberg er god for over 150 milliarder kr, og den yngste milladær i verden........så kan du sikkert også forstå Asea, det er derfor jeg er begejstret for det, og skriver om det her.
Er du med i Asea så tjener du penge stort set med det samme, der er ingen større udgifter, du skal bare være bruger (som Facebook) du kan arbejde over hele verden (som Facebook) kunder, forretningsforbindelser kommer selv til dig (som Facebook) budskabet om forretning skaber også sig selv (som Facebook) så i bund og grund fortæller du bare dine venner (måske på Facebook) om at du bruger produkterne fra Asea, og at det er dit job, og at det kan blive deres job, så simpelt er det, så kontakt mig for mere info, så sætter jeg dig igang, ganske gratis, og du er en del af verdens bedste forretning, fang mig evt på
progressive@mail.tele.dk

Forretnings muligheden for dig

      Asea og Renu 28Firmaet levere verdens bedste produkter inden for indre og ydre sundhed

Alle kan være med, det kræver ingen større investering eller forkundskab, du lærer alt undervejs.
Du kan tjenefra 200 til 200.000 kr pr måned, afhængig af din indsats.

 

Jeg mangler seriøse folk fra hele landet/verden, så kontakt mig i dag på 86 431539 eller mail morten@antiaging.dk eller find mig på facebook

Sådan gør du....opstart og strategi for velfærd

Du starter som uafhængig distributør, finder 10 andre der som dig selv skaber en omsætning i firmaet, der er stor nok til at du/i bliver leder og opnår status som, og dermed total økonomisk frihed resten af dit liv, ja så simpelt er det, du kan....alle mennesker kan, men kun hvis de vil, akkurat som på foto, du vælger selv om du vil være kul eller diamant, begge dele er samme stof, diamanten er bare det ypperste af det stof, og derudover skåret og slebet til perfektion, det er det du skal...perfektioner dig selv...

Finder du 10 personer som du samarbejder med og som også hjælper andre til at få succes og opnå lederstatus, så vil din løn ligge mellem 30.000 og 200.000 kr pr måned, endda mere hvis det er dygtige ledere med stor omsætning, som også kan motivere, inspirere og hjælpe andre mennesker.

Ud over en god løn og total frihed til at bestemme din arbejdstid, så er der også store bonusser på 60.000 til 200.000 kr årligt.

Du arbejder for dig selv, men er ikke alene, du vil feks altid kunne trække på mig til gratis foredrag, møder osv.

Du behøver ingen forudsætninger, faktisk er det bedst hvis du bare er helt almindelig, smiler og kan lide at tale med andre folk, og går op i at have et godt job der handler om sundhed.

Jeg håber dette giver dig lyst til at være med i en succes, og at du vil være blandt mine 10 ledere, så skal jeg nok hjælpe med at finde dine 10 ledere, og på den måde skaber vi sammen en fantastisk virksomhed, der gør gavn og skaber job over hele verden.

Hold øje med mine mail, hvis du er på min mail liste, eller følg med på facebook når jeg invitere til møder ang Asea, eller endnu bedre, tag selv kontakt til mig, for så ved jeg du er seriøst interesseret i at samarbejde med mig og mit team.
Velfærds strategien

Strategi for total økonomisk frihed hele livet

Du skal sørge for at din indkomst er passiv og evt kommer fra flere kilder, vil du gerne beholde dit lønmodtager job så er det ok, hvis du synes det er sjovt og givende for dig, men det vil altid være usikkert og kan forsvinde (fyring, lukning, konkurs) for dig, det kan de andre indtægter ikke.
Den nuværende "finans-bolig" krise er et udemærket eksempel på det, masser af fyringer og usikkerhed, har du din passive indkomst, vil du ikke mærke krisen, du vil stadig have din indtægt, og den vil fortsætte.

1. Passiv indkomst eller resudial indkomst.

Nuskin er passiv indkomst, du opbygger en forretning i dit netværk, sammen med andre der også ønsker at opbygge en forretning. Ved at arbejde med det, skaffe flere og flere tilfredse kunder, så sikre du dig at du får en stadig stigende indkomst hver måned. Firmaet er der altid, du er din egen herre og kan dermed ikke fyres, lønnen afhænger altid af din indsats, så du bestemmer selv. Ferie holder du når du vil, og så længe du vil....du er nu igang med resudial indkomst (en tilbagevendende løn) som varer hele dit liv. Resudial indkomsten er den vigtigste i dit, her skal du ligge mest arbejde, og lægge sten på sten, så du får en stor fast indkomst hver måned, her er Nuskin det mest oplagte.

2. Aktier-også en slags passiv indkomst

Nuskin er børsnoteret, så du kan investere i den, såvel som alle andre aktier, men du skal dog vælge de rette, og gør det bedst ved at sprede din investering grundigt, det skal nævnes at Nuskin aktien er ret sikker, selv under den nuværende krise er den steget. Aktier er dog altid lidt usikre, men du kan tjene meget, men brug kun penge her når du stort overskud, og også råd til evt tab i en periode.

3. Fast ejndom- også en passiv indkomst

Brug dit overskud på en investering i jord/fast ejndom, der er kun den jord der nu engang er og alle vil have del i den, så det er en nogenlunde fast indkomst, der normalt altid vil øge sin værdi...over tid, for også her kan der komme lange kriser med faldende priser.

4. Andre investeringer (kunst, guld, design)

Vælg kvalitet som andre altid vil kunne bruge, og ting som har en værdi i sig selv, ikke bare et modelune.....guld, kunst, møbler, sjældne klenodier kan være gode investeringer. Især kan jeg forestille mig investering i guld kan være noget, da verden anno 2016 virker ekstrem usikker på alle planer, og får folk til at søge mod håndfaste og sikre ting som guld.

5. Hav et mål...for uden det kan du ikke ramme det ?

Min egen historie i MLM-marketing....den første million

De fleste kender mig jo som en ambitiøs og målettet firness atlet og personlig træner, som har viet livet til supersundhed og træning på eliteplan. Det kræver fokus og målsætning hver dag hele livet og jeg har bevidst arbejdet på det siden jeg var ca 10 år gammel, jeg vidste hurtigt i livet hvad jeg ville, og ligeledes hvad jeg ikke ville. Den målbevidsthed prøver jeg nu at bringe ind i forretnings verdenen, selv om det er gået lidt langsommere her.

Mit første mål var at blive millionær på Nuskin/Pharmanex som er verdens klasse produkter inden for hudpleje og kosttilskud, og det passede perfekt ind i min strtategi om at skabe den perfekte krop mm.
Det tog så ca 8 år at nå den million, men jeg beviste at tålmodighed ihvertfald er en vej dertil....ikke fordi jeg var dygtig, for det var jeg ikke, og det skal rettes.

Så derfor er jeg i 2012 gået igang med at reetablere mit Nuskin firma igen, I Nuskin kan jeg få den sparring og momentum jeg skal bruge for at kunne vokse hurtigere og på den måde gerne tjene den næste million på et par år eller 3, og det samme gælder min organisation af folk. Nu skal vi fremad og have skabt den velstand vi ønsker....og målet er overordnet TOTAL ØKONOMISK UAFHÆNGIGHED og intet mindre end det, og gerne inden for 5 år, dvs inden 2017 er en stor gruppe folk fra Randers meget velhavende.
Jeg ved det kan lade sig gøre, så er det noget for dig at være med til, så kontakt mig gerne, vi mangler folk af den rette støbning.
Min force er at jeg er god til at holde motiverende oplæg/foredrag ude på min gård i Støvring, og det gør jeg ca hver anden fredag kl 19.00. Her kan du frit komme, og evt tage nye folk med, indtil du/i selv har lært fremgangsmåden og kan stå på egne ben.
Undervejs holder vi også lækre sushi aftner/fester for at holde sammen og skabe fremgang og velstand for os alle.
Hvorfor jeg er med i det her firma..fordi jeg mest af alt ønsker frihed, økonomisk uafhængighed og selv vil vælge hvem jeg vil arbejde med, og det er kun sjove, glade, tilfredse og positive mennesker, der vil lave noget godt for verden, sådan er Nuskin
Jeg håber at teksten herover og min egen historie kan motivere og inspirere dig....og som et lille koriosum så er Nuskin børsnoteret på Wall Street, aktien er siden 2004 blevet ca 4 doblet, dvs havde jeg bare lagt 250.000 kr og ventet 8 år, så var den første million nået uden at røre en finger....så nemt kan det også være....

I dag 2016 arbejder jeg nu primært med det nye bane brydende produkt Asea og Renu 28 og her regner jeg med at have tjent den første million inden for 2 år, og gerne over 5 millioner inden for 4-5 år, det burde være muligt.

Netværk marketing....ikke for alle ?

Det er ikke for alle ?

Mange ønsker ikke rigdom, men ønsker bare tanken om det, og det er ikke nok.

Mange er bange for rigdom og succes, og har et negativt indtryk af folk der ønsker succes og rigdom
.

Mange misforstår eller forstår slet ikke Netværk marketing, og er du blandt dem er det ikke noget for dig. Hvis du tror det nemt, hvis du tror du ikke selv skal arbejde, hvis du tror det er en form for pyramidespil, så er dette ikke noget for dig.

Hvis du er for selvisk eller for naiv, hvis du ikke kan samarbejde, hvis du ikke evner at hjælpe andre mennesker til succes, så er det ikke noget for dig.

Hvis ikke du har et oprigtigt ønske om at tjene mange penge, hvis ikke du kan se dig selv som en succes, hvis du lider af misundelse over andres rigdom, er dette ikke noget for dig overhovedet.

Hvis ikke du kan se dig selv som millionær inden for en ca 4 årig periode er dette ikke for dig, hvis ikke du kan tale med andre mennesker er det absolut ikke noget for dig.

Så der er også mange grunde til ikke at ville det her, mange der ikke metalt kan det her, mange der ikke forstår eller formår det her, mange der ikke har vilje, evne og tålmodighed til det her, og især mange som har mentale blokeringer mod rigdom og mennesker der ønsker succes. Disse folk kaldes i denne branche for "drømme knusere" og det er folk der altid kan finde alt muligt negativt om alt. Dem vil du altid møde på din vej, og sørg endelig for at slippe af med dem, de kan hurtig ødelægge dine drømme og ambitioner med deres negative energi. Det er altid deres egen usikkerhed og manglende evne til at få succes der får dem til at sige negative ting, vel nærmest en undskyldning for ikke selv at få succes. Så møder du dem på din vej, så pas på.

Vi/jeg arbejder kun sammen med positive mennesker, med vilje til forandring, og drive til at forandre sig selv og hjælpe andre til succes, sundhed, velvære og rigdom på alle planer.

      "Så længe en person står i vejen for sig selv, vil alt i verden se ud til at stå i vejen"

Vi hjælper hinanden til succes

Et billede siger alt

Essensen af mit budskab, essensen af netværk marketing er i dette foto, så har min tekst ikke fanget dig, så gør dette foto.
Jeg ved nemlig at mange misforstår, eller ikke kan forstå at man via andres hjælp får mest økonomisk succes, det er ikke en egoistisk handling at tjene mange penge, og opnå lykke (som også er meget andet end penge)
Vi hjælper, støtter, opmuntre og motivere, samt skaber rigdom, velfærd, tilfredshed og lykke via denne arbejdes metode, alle der vi være med, kan være med....men som sagt du skal forstå essensen eller budskabet.

Vær en del af produket

Walk the talk

Vær selv en del af produket


Inden for Asea er det især kvalitet og troværdighed der gælder. Derfor er det vigtigt at du selv er en del af produktet, sørg for at hele husstanden bruger det.
Folk efterligner dig hvis du har succes og holder dig godt.
De ser hvad du spiser, og hvad der står på dit badeværelse, så den bedste reklame, og den bedste måde at sælge på er ved selv at være produktet. Faktisk er det lige meget hvad du siger, det er det du er der sælger, og virker troværdigt.

Hvis du fortæller nogen noget, eller vil sælge noget, så virker det ca sådan !
Folk hører måske 10 % af det du siger
Måden du siger det på er ca 30 %
Din optræden, udseende, karisma er ca 60 %
Så trods al din viden og alle dine fakta, så glemmer folk faktisk 90 % af, men de husker hvordan du var, hvordan din troværdighed var osv

Så husk at stille dine personlig pleje produkter frem i badeværelset. Husk at stille dine kosttilskud frem i køkkenet eller brug dem i din sport osv.
Du er en del af produket, du er reklamen, vis det du tror på.
Brug produkter som gaver til jul og fødselsdag, det er en flot gave, og den bedste reklame for dig selv, husk at jo mere du giver, jo mere får du tibage.

Foto er fra mit badeværelse

Rigdom og lykke ?

Rigdom og lykke, to sider af samme sag

Selvom jeg her på siden skriver meget om rigdom, penge og økonomi, så er det jo ikke nødvendigvis det der gør folk glade eller lykkelige, og bestemt ikke mig selv.
I bund og grund handler det slet ikke om penge, men om at være glad/lykkelig og gøre det man har lyst til, som her på foto hvor jeg er på høgetur med Harris høgen Odin en dejlig efterårs dag...det er lykke.
Målet med siden her er i bund og grund at finde de folk der vil være glade og lave det de har lyst til. Jeg giver bare muligheden for at tjene de penge der skal til, pengene er bare midlet til at opnå de ting man ønsker.
Og ønsker man både penge og tid, samt at arbejde med andre positive og glade mennesker, jamen så er netværk marketing, som jeg her beskriver den optimale metode til at opnå det hele på den halve tid, og have det sjovt samtidig.
Jeg håber du via mine tekster her kan forstå min tilgang til rigdom og lykke, og hvis du kan se det på samme måde så er det helt sikkert noget for dig.

Kan du også som mange mennesker jeg møder se dig selv lave det samme år ud, og kommer du økonomisk set ikke ud af stedet, selvom du arbejder hårdt og meget ?...så er det nu du skal skifte, eller gøre op med dig selv om det er det rigtige du gør nu, mange sidder faktisk til et møde herude, og ser deres liv passere forbi med 10-20 eller 40 år, hvor de bare har arbejdet, men ikke opnået hverken rigdom eller lykke ?...ret skræmmende, men også et "Vake up call" af de helt store.

Så kom ud og hør, du kan altid bare gøre det du altid har gjort alligevel, hvis det ikke er noget for dig ?

Hvem kan den her forretning

Hvorfor laver alle ikke bare den her forretning ?

Ordene ovenover var faktisk et spørgsmål fra en af pigerne i firmaet, og bagefter sagde hun også "Det er sku da dumt ikke at gøre"....jeg tænkte det samme, du kan tjene godt, du bestemmer selv hvor meget du vil arbejde og hvem du vil arbejde med, du kan ikke fyres, har ingen chef og kan arbejde hjemmefra og i hele verden, og samtidig få verdens bedste produkter til indkøbs pris ?
Svaret kom faktisk flere måneder efter, da en anden pige sagde at hun en dag næsten brød grædende sammen på hendes job, hun følte at hun nu havde arbejdet i 20 år, og ikke var kommet ud af stedet, faktisk arbejdede hun bare mere og mere, og tjente mindre og mindre, og sådan så resten af livet ud.....trist ikke.
Da gik det op for mig at der her forretning faktisk først får virkelig betydning for dig når du ser at du står i en trædemølle, og at Nuskin er din vej ud af den.
I det øjeblik kan du lave forretningen, i det øjeblik ser du muligheden, i det øjeblik ser du løsningen og vejen frem. Du kan se dig selv lykkelig, rig og økonomisk uafhængig og med en fremtid.
Så faktisk skal du være, eller have været i en større mindre krise, have haft penge og mistet dem, have haft job og mistet det.
Jeg er sikker på at stort set alle på et tidspunkt i deres liv har ramt det øjeblik, og i det øjeblik kan man se Nuskin forretnings muligheden for sig, hvis man da er så heldig at vide den er der.
Derfor fortæller jeg om den, sender den her side ud på facebook og andre medier, for jeg ved jo at med mellemrum er de rigtige folk derude, og når de er klar så ser de muligheden og er klar til at gå i gang med at forme deres fremtidige liv og succes.
Måske er du her på siden nu og kan se dig selv, måske har du gået og ventet på denne mulighed, og måske er det nu du er klar ?
Hvis du er over 30 år, stadig ikke økonomisk uafhængig, stadig skal på job hver dag, stadig bruger lige lidt flere penge end du tjener, stadig har en gæld og stadigvæk ønsker noget andet, så er du klar, og så kan du den her forretning, fordi det er din eneste mulighed, og tiden bliver aldrig bedre end nu.

Ja, det var lige mine betragtninger om "Hvorfor gør alle ikke bare det her" nu ved jeg det faktisk, det kræver at man har fundet sit "hvorfor" og at man nu er så voksen/erfaren at man godt ved at der skal en ændring til, ellers bliver alt som det altid har været.

Foto fra 17. aug 2013 mig og mit leder team på Casino Royal i Århus, jeg belønner alle der bliver leder med en tur på Casino med alt betalt. Når du som leder selv har uddannet 4 nye ledere så belønner Nuskin dig med en tur til USA i en uge med alt betalt, godt sted at være, du arbejder kun med glade folk du selv vælger, kan ikke fyres og bestemmer selv din arbejds tid og løn, hvad mere kan du ønske dig ?

"Når eleven er klar, dukker mesteren op"

Millionær uddannelse

Dette team stræber højt

Som du nok kan læse så er det jeg beskæftiger mig med her meget mere end bare Netværk Marketing, vi har bare valgt at Asea skal være det fælles omdrejnings punkt fordi at vi sætter sundhed, velvære og et langt liv i højsædet.

I virkeligheden er det vel en slags "Millionær uddannelse" for vi satser som det mindste på at alle inden for 3-5 år SKAL være millionærer, men i bund og grund er det TOTAL ØKONOMISK UAFHÆNGIGHED vi alle er ude efter, men tallet/beløbet for det er jo forskelligt fra person til person, jeg er feks godt tilfreds med min guld cykel, andre vil mindst eje en guld Jaguar.

Jeg har være millionær, tabt det hele, og tjent/vundet det hele og lidt mere tilbage igen, og det giver erfaring, og målet med det her team er lige netop at samle folk i alle aldre, og med alle kompetencer og erfaringer, på den måde står vi stærkt og kan meget mere, det er fordelen ved Netværk Marketing, vi hjælper hinanden til at nå at få vores største drømme til at blive virkelighed.

Så kan du se dig selv som millionær, som sund og rask, som en del af et team af glade og ambitiøse folk fra hele Danmark (indtil nu) så kontakt mig, eller kom til et af de månedlige møder på gården, måske er det lige dig vi står og mangler ?

Jeg er i et Team med den internationale forretningsmand, forfatter og motivator Oddmund Berger, og den Danske iværksætter Morten Dam, så vi står stærkt i vores Asea team, som vi gerne vil gøre til verdens bedste.

Foto Millionære og kommende millionære i mit team

"Menneskets største begrænsning er den, der er skabt i dets eget sind"

Hvad er din drøm..?

Hvad vil du gerne ?

Være økonomisk uafhængig ?

Have et lukrativt bi-job ?

Hvis ikke du ved hvad du vil og hvad du ønsker, så ender du der hvor mere end 99% af verdens befolkning er, nemlig som lønmodtager hvor man ikke udlever sine egne ideer og drømme, men hvor man for et mindre beløb er med til at realisere andres drømme og ideer, og intet ondt i det, mange har det måske endda bedst sådan, men nu hvor du er kommet hertil på min side...så har du nok din egen drøm...og er den feks økonomisk uafhængighed, så tøv ikke med at komme igang med Asea
Kontakt mig, eller mød op til de møder jeg holder hver måned, det kan blive starten på at din drøm kan blive virkelighed....min startede sådan, og den første million er hjemme, så sværere er det heller ikke. På facebook har vi vores egen lukkede side som hedder "Million  $ club" og når du er tegnet op som distributør og er kommet igang med produkter og forretning, så kommer du på der, og kan møde de andre millionær aspiranter....jo, vi har det sjovt på vores vej frem.

Møder i "Succesfull Networkers"

Her kan du se tid og sted for næste "Succesfull møde"

Fredag 19. februar kl 19.00 her fortæller jeg min historie, samt gennemgår powerpoint med Asea og andet relevant

Fredag 4. marts kl 19.00 samme som 19. feb
Tilmelding på mail
morten@antiaging.dk , eller ring 86 431539 eller find mig på facebook.

Kontakt mig...

Ønsker du mere info ?

Virker det jeg skriver inspirerende, motiverende, opløftende ?....eller er det mystisk, ikke til at forstå, for anderledes, eller vil du bare have svar på noget ?

Så kontakt mig og få svar !

Du skal ikke være bange for at tage kontakt til mig og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi kan mødes ude på min gård, og på foto ser du mig med endnu en i andre folks øjne sær ting...et bjerg jeg selv har bygget, og deroppe er der en Tårnfalke kasse hvor der i 2012 kom 5 flotte unger, og det er min daglige udsigt fra gården, som sagt rigtig rigdom er at kunne gøre og lave det du virkelig vil, det er målet for mig, dig og os som er en del af dette netværk....og husk den her forretning er for alle, det kan være lille bitte bi job, det kan være 7 timer om ugen, det kan være deltid og 10.000 kr ekstra om måneden, eller det kan være en karriere hvor du arbejder i mange lande, leder din egen gruppe og tjener flere millioner årligt, valget er helt dit, og det er ingen risiko, så hvordan skal dit 2016 være ?

Ring på 86 431539

Mail på 
morten@antiaging.dk

Amtsvejen 15 Støvring  8930 Randers nø...ca 10 km uden for Randers city

Eller mød mig i byen, og lad os få en snak der ?

                     "Hvo som intet vover, intet vinder"

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE