Eksclusivt luxus sushi kursus v/ Morten Rene Pederzen

Luxus sushi kursus 21. marts fra 13 til 20.00

                                           Hold dig smuk og lev længre og bedre med sushi.
Folk som lever efter Japanske madtraditioner vil leve meget længere end alle andre folkeslag, sushi er en af hemmelighederne til et langt sundt og smukt liv, vil du lære den?
Med antiaging og sushi ekspert Morten Rene Pederzen kan du på en dag lære hvordan du laver sund og anderledes luxus sushi helt fra bunden, til vi om aftenen sidder og spiser en gourmet anretning med dit eget sushi.

Sushi er fantastisk og frister mange skabninger, sikkert også en luxus mus Hvis man sætter en mus på sund kost, med mange vitaminer og mineraler, kan man fordoble dens levetid. Parolen er "Spis sushi og lev længere" Tun-laks-kæmpereje-omelet er noget du lærer at lave på sushi kursus.

Sushi med Morten Rene Pederzen.

Du kan komme på Luxus sushi-kursus ved Morten, og lære at lave sushi helt fra bunden. Så kan du leve sundt og længe, og imponere dine omgivelser.

Sushi-kursus varer en hel dag og koster 1395,00 kr pr person inck sushi, te, kaffe, og meget mere.
Du kan også vælge at betale 1995.00 kr, så får du et flot håndlavet sushisæt med fra www.kragglas.dk  samt pinde og rullemåtte. Du kommer også til at smage forskelligt grøn/hvid te og sund kaffe fra Organo Gold.
Jeg har kursus ca 2 gange pr måned, men kan du/i selv samle mindst 3 personer, så kan en anden dato også arrangeres.


         Næste kursus er lørdag 21. marts 2014 fra 13 til ca 20.00.

Vi laver sushi helt fra bunden, og spiser aftensmad ca 19.00 og her laver vi nogle flotte fade med alt sushi, laks, tun, tigerrrejer, oksemørbrad, omelet, ål, mm, her smager du også Japansk whisky og en lækker Sushi Biru (øl). Vi anretter på flotte Japanske fade og tallerkner, og hører lidt Tantra musik. Også frokost, tangsalat og sushi.
Vi laver ca 4 gange så meget sushi som vi kan spise, så resten får du med hjem til famile og venner, så bliver du populær.
Der er plads til max 4 personer, og du betaler ved tilmelding via bankoverførsel eller kontant.
Det hele foregår i naturskønne omgivelser tæt ved Randers på :

Amtsvejen 15 Støvring
8930 Randers nø
En stor hvid gård med bjerg og sø og Tårnfalke.

Tilmeld på: morten@antiaging.dk
  eller 86 431539

Kursus også:  


21. marts               13-20   4 ledige pladser
09. maj                  13-20   4 ledige pladser
Sådan ser din sushi ud efter en dags kursus med Morten Rene Pederzen. Vi laver de mest klassiske ting fra Japansk sushi, noget alle kan lide, og som ser fantastisk ud. Alle kan lære, også dig, og med lidt øvelse kan du hurtigt imponere dine omgivelser, på foto ser du tun. laks og inside out med mælkebøtteblomst, lækkert, sundt og anderledes. Hør mere ved Morten på 86 431539.

Spis sushi og bliv lækker.

Den nemmeste måde at få succes på er egéntlig bare at efterligne andre med succes. Lev længere og bedre ved at gøre som japanere, de spiser nemlig meget sushi, det ses på deres kroppe og flotte hud.
Trenden breder sig især i mode og skuespiller branchen, hvor sushi også er et stort hit. Vil du være foran de andre, så spis sushi, vil du imponere alle, så lær det selv, ved mig lærer du alle de gode tricks

Smukke kvinder vælger sushi, ikke bare fordi det smager godt, men det hjælper også til at holde en smukkere, slankere og yngre hele livet. De små måltider, ro og nydelse når du spiser, ingredienser som tang, frugt, grøntsager, ingefær, hvidløg og fed fisk er alle ting der bla giver smuk hud og en sund slank krop. Og som bonus, så er sushi jo yderst sensuel mad, og vel den eneste ret der serveres på nøgne kvinder.

Lær det selv.

Vi skyller ris, og koger det i riskoger med lidt hemmelige ingredienser.
Vi blander ris med en speciel blanding af sukker, eddike og?

Koger tiger rejer.
Steger oksemørbrad.
Lynstegt tun og marineret tun
Laver maki ruller, også uden fisk
Inside out i mange flotte variatoner
Nigiri med laks, tun, kingfish, ål, tigerrejer
Dragon rools med avocado og granatæble sirup

Laver omelet på japansk maner med æg, appelsin, whisky
Har nu også (af og til) Kobekød på menüen, og det er verdens dyreste og mest eksclusive kød, prisen ligger på ca 2000 kr pr kilo, men det smager også fantastisk.

Noget af produktionen fra en dag på sushikursus, her en specialitet nemlig makiruller med sorte ris. Sorte ris er superfood og gør din sushi sundere, flottere og helt speciel, bla noget af det du lærer ved mig.

Anretning-præsentation-kunst.

                                               Sushi er kunst.
Det er bla også synet af frisk sushi der giver en oplevelse, så jeg gør meget ud af det visuelle, det harmoniske og symmetrien i den sushi jeg serverer.
Her ser nogle variationer, nyd synet og lad dig inspirere.
Her på fadet ser du bla laks m/hvidløg, tun m/sesam, og i midten inside out med grønne flyvefisk wasabi rogn

Sådan spiser du sushi.

Du kan enten bruge dine fingre eller pinde. Jeg vil foretrække pinde fordi du på den måde lærer at spise langsomt og samtidig giver dig tid til at nyde maden.
Så giv dig tid til at lære at bruge pinde, så kan du også blære dig lidt.

Typisk så spiser man 10-15 stk sushi, det virker ikke af meget men faktisk så mætter sushi rigtig godt, og på en god måde, især fordi man spiser det langsomt.

Men billeder siger mere end ord, så derfor kommer her en lille Japansk intro på 8 minutter om den svære kunst at bestille, vælge og spise sushi, se den og mor dig rigtig godt, link kommer her :
http://www.youtube.com/watch?v=E8c2fMDatoU
En sommerting, her inside out med de flotte gule kronblade fra mælkebøtter.

Morten i tv 2

                                         Morten møder "Kurt kom forbi" i tv2.

Her kan du se/høre lidt om Mortens fantastiske sushi, og se Kurt fumle lidt med pinde og sushi, ja det kræver lidt øvelse at spise med pinde, men det lærer du også på sushi kursus ved mig, en del af sushi er også at give sig selv ro, og tid til at nyde maden. Du lever længere, holder din mave i balance bare ved at tygge den ordenligt (ca 40 gange) 

Linket er pt i uorden, så jeg arbejder lige på en anden løsning...sorry

                                                  
                    

Sushi smager bare godt, og er helt sikkert med til at forlænge dit liv, om ikke andet så nyder du hver bid, og nydelse er jo med til at gøre livet sjovere.

Tang, en komplet spise

                                    Tang er et af naturens vidundere.

Tang indeholder alt, masser af vitaminer og mineraler samt proteiner. Det mætter godt, og på sin vej igennem kroppen siges det at opsuge giftstoffer.

Der er lidt tang i risen du koger, der er tang om dine makiruller, og så er der den fantastisk Wakame tangsalat, som du også smager på mit kursus, det er bare noget alle kan lide.
Lynstegt oksemørbrad eller kobekød ser du her. Først med japansk grøn tangsalat, og grøn asparges og sidst med enokisvamp, alle supersunde ingredienser der holder dig ung, smuk og slank

Sådan laver du sushi

                     Sushi fra start til slut.

                      Du starter med at skylle ris, og ender med kunstværker.

                                 
 Sushi er både mad, kunst og meditation.

Her kommer et flot slideshow med en dag hvor jeg laver sushi, lige fra de nykogte ris til det færdige resultat serveret på flotte fade fra KragGlas, husk på dette kursus får du en unik sushi tallerken med fra KragGlas

Fotograf er Allan Hansen.

Se med herunder:
http://crosslink.dk/foto/2010/2010-sushisession/
http://www.cs.au.dk/~fah/photo/2010-05%20%28Sushi%20Session,%20Slideshow%29/slideshow/

Sådan foregår en dag med en sushi produktion, du skal have tid, ro og overblik

Din egen sushi tallerken

                  KragGlas

                              Unik glaskunst fra KragGlas.

På kurset til 1995,00 kr medfølger et flot håndlavet tallerkensæt fra KragGlas, samt økologisk te fra Organo Gold som vist på foto. Det er sort undertallerken, med en farvet overtalerken, samt 2 små skåle til soja og ingefær. Ønsker du at købe mere kan du også det.
Vi har en lille udstilling med alle de flotte sushi tallekener og fade som Lene laver, og du kan købe eller bestille lige det du vil.

Foto fra RosholmPhoto

På luxus kusus får du for 1995 kr også dit eget sushi sæt med i prisen, hvis du ønsker det, og du kan også få i næsten lige de farver du vil. Et helt sæt som på foto koster 700 kr

Kursisterne fortæller.....

Her kommer så efterhånden forskellige kursisters oplevelser og indtryk fra mine kurser. Det er altid voldsomt hyggeligt, og jeg kunne selv komme med mange gode og glade historier, men her lader jeg dem selv fortælle, vi starter med Mariane Ohmand..

Mine oplevelser på sushi-kursus hos Morten.

 

Jeg stiftede bekendtskab med denne gude-spise for ca. et halvt år siden.

Samme aften var der mini-kursus, hvor 60 mennesker skulle prøve at lave en maki-rulle hver.

Det virkede ikke voldsomt svært, så jeg ville meget gerne lære noget mere.

Jeg har altid syntes, at det var lidt ”blæret” hvis man kunne noget, andre ikke kunne. Og der er i hvert fald ikke ret mange der kan lave sushi!

Jeg havde luret lidt på et kursus hos Morten – det begyndte også at blive lidt dyrt konstant at hente (blev hurtigt næsten afhængig!)

 

Da jeg så fik muligheden for at komme på luksus-kursus oven i købet, var det da med at slå til!

 

Jeg havde store forventninger, og de blev bestemt indfriet. Vi startede startede helt fra bunden med riskogning, opskrifter og teknikker.

Det er nemlig med at gøre sig umage og følge reglerne!

Morten var hele tiden opmærksom, tålmodig og alt-vidende – ligegyldigt hvad vi spugte om, havde han et svar.

Til frokost blev der dækket flot op med utroligt lækre fade – totalt luksus at spise sig dejligt mæt i lækker sushi, som oven i købet var vores eget værk!

Vi fik også øl til og et lille glas whisky, selvfølgelig serveret i fine gamle japanske glas med historie bag, så det kunne næsten ikke være mere autentisk.

 

Eftermiddagen gik med hygge, snak, the-drikning og mere sushi. Vi lavede masser af inside out-ruller, den svære japanske omelet, marinerede fisk og kogte tigerrejer, samt formede nigiri.  Selvfølgelig var der masser af små smagsprøver hele dagen – det er jo vigtigt at smage til… Vi skulle også eksperimentere med lidt af hvert – ny smag – ny pynt.  Der blev virkelig gået til stålet i Mortens køkken, og da det om aftenen blev tid til endnu en totalt lækker sushi-menu, kunne vi alle konstatere, at det kan man altså sagtens spise 2 gange på en dag!

Det var en rigtig god dag, hvor jeg lærte en masse – glæder mig voldsomt til at komme i gang herhjemme, og har masser af folk på venteliste, der meget gerne vil inviteres!

Tak for et super kursus, Morten! Skulle der komme et kursus for let-øvede, er jeg klar!

 

KH Marianne Ohmand J


Sushi giver glade og positive mennesker, her kursusleder Morten, kursister June og Marianne som folder sig ud i køkkenet...

Artikler mm om min Sushi

Her ligger jeg lidt link om artikler fra forskellige medier, som omtaler min sushi.

Den første her er fra internet siden "Nyt om sundhed" der skriver lidt om sushi som verdens sundeste mad mm.

http://www.nytomsundhed.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=330:sushi-verdens-sundeste-diaet&catid=135:kommende-livsstil&Itemid=393

Her på denne side kan du bla se Glaskunst og sushi. På KragGlas.dk kan du købe/bestille de helt unikke Sushi sæt. Du kan få dem i dit design efter bestilling.

http://www.kragglas.dk/

Foto her er fra siden KragGlas.

Min sushi

Min sushi vil skille sig ud fra det meste ved at være af ekstrem høj kvalitet, og meget sundt og farverigt. Jeg bruger både brune og sorte ris undervejs, hvilket gør sushien endnu sundere og mere farverig, og anderledes.
Jeg er kunstner, så det visuelle og anderledes og unikke vil præge det jeg laver og underviser i. Derfor anvender jeg kun de bedste, og ofte dyreste produkter. Det er jo mad jeg selv spiser, og kun det absolut bedste er godtnok her
Mit Japanske perlemorsfad her med en god blanding af aftenens sushi fra et Luxus sushi kursus, du kan også lære det..

Sushi chefen

Jeg er autodidakt sushi kunstner

Har beskæftiget mig med sushi lignede mad siden 1980 og med Sushi siden det kom til Danmark i 90 erne.

Jeg er æstetiker og perfektionist på sushi området, så på mine kurser går vi ikke på kompromis med kvalitet og skønhed. Sushi skal både være lækker, sund og flot, det er små kunstværker, og det er det der gør det sublimt og lækkert.

Jeg holder primært min Luxus kurser ude på min gård i Støvring v/Randers. Jeg lægger vægt på at det bliver en dag med oplevelse og lækker kvalitets sushi. Derfor er det små intime hold, hvor der også er tid til at snakke sundhed og nyde andre specialiter som jeg har.

Her er jeg med et par af mine meget smukke kursister og deres små mesterværker fra en dags sushi på gården i Støvring. Japansk sød omelet med whisky og appelsin, samt et fad med forskellige nigiri og makiruller, lækre piger, lækker sushi, dejlig dag.

Firma-polterabend-fest-arrangement

Specielle arrangementer

Skal du have sushi til firma, workshop, polterabend, fest, forening eller noget helt andet.
Så er der mulighed for at lave det, finde en pris og finde et sted.
Du kan altid kontakte mig og høre, så ser vi om det kan arrangeres.
Mindste prisen er dog altid 3000 kr, og prisen pr person er mellem 400 - 600 kr afhængig af produkter, tid og sted.
Et fad der vil imponere de fleste.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE