Nå dit mål, en perfekt krop, et langt liv, millionær

Walk the talk

Jeg kan måske give dig nøglen til det "perfekte liv" her er jeg i Randers, 54 år og DM i naturlig bodybuilding.

Morten Rene Pederzen 58 år

Morten er fitness atlet, antiaging ekspert, personlig træner og millionær....af og til også model, skuespiller, filosf, bodyguard, sushi kok og skribent for forskellige medier.

Jeg starter med at fortælle lidt om mig selv, især fordi foredraget egentlig er mig selv, jeg gør det jeg siger "Walk the talk" for det er mest troværdigt og ærligt.

Jeg overbevist om at alle kan få succes, hvis de virkelig vil, især hvis de ved hvad de skal, og det er essensen af mit foredrag. Jeg vil fortælle hvordan man lever længe og sundt, samt vise hvordan man når sine mål....derfra er det hele op til en selv

"Er materien mægtig, så er tanken almægtig"

Axelot..foredrag nr 1 handler om hvordan du bliver 100
Evigt liv har vi ikke knækket koden til endnu, jeg arbejder på det, og måske er denne lille salamander et skridt på vejen...den er næsten udødelig
1 %
Jeg arbejder altid på at være blandt den øverste 1 % og det vil jeg også gerne have mine klienter til.
Wocniaki....foredrag nr 2 handler om målsætning
10 år gammel sagde hun..."Jeg vil være den bedste i verden"...og det blev hun. Al magt ligger i de ord du siger til dig selv, du kan kun, og vil kun blive dine ord
Succes
Hvis du bliver ved længe nok og ikke er bange for at fejle, så vil du ofte nå dine mål.
Firmabiler
Jeg tjener de fleste af mine penge på aktier, og det hører du om i det sidste af de 3 foredrag.

Forandrings villig

Jeg har holdt foredrag de sidste 20 år. Både for 10-15 stk eller for en klasse, en hel skole, eller en hel by.

Er det et foredrag for dig ?

Nej, det er ikke sikkert, for at være kvalificeret til at høre dette foredrag, så skal du også være villig til forandring....er du det ?

For at du kan ændre ting, må du ændre dig selv og den måde du tænker på. Hvis du gør som du altid har gjort, så bliver det som det altid har været.

Vil du være blandt de bedste til noget, så skal du bruge mindst 10.000 timer på det, du skal være villig til at tage chancher, du skal være villig til at tage fejl masser af gange, du skal kunne modstå masser af misundelse og modstand, især hvis det går dig godt.

Så tænk dig godt om inden du booker mig, måske forandre jeg noget, måske bliver du ikke den samme igen, måske får du succes ?

"Dag for dag, på alle måder bliver jeg bedre og bedre"

De 3 foredrag

I det første foredrag starter vi helt ved menneskets begyndelse, ved Lucy vores fælles mor

En pris for 3 foredrag

Du får 3 spændende foredrag fordi jeg gerne vil hele vejen rundt, med sundhed, målsætning og rigdom. De 3 foredrag kan kan laves over 2 dage. Det første handler om hvordan mennesker skal leve for at være sunde, undgå sygdom og blive over 100 år. Det tager ca 2 timer med en pause i mellem. Nr 2 handler om strategi til at nå dine mål. De mennesker der har succes og når deres mål har ofte en metode eller en strategi de følger, når du lærer det, så kan du også nå de fleste af dine mål. Nr 3 handler om den måde jeg tjener penge på via investering i aktier og guld. Jeg fortæller min historie, samt viser dig de 7-8 bøger jeg synes du skal læse og forstå for at det kan lade sig gøre. Jeg har gjort det, så ud fra det vil jeg sige at alle kan, men du skal selvfølgelig have lysten til at blive rigere, eller økonomisk uafhængig.  

"En rejse på tusinde mil begynder med det første skridt"

Pris og sted

Jeg fortæller ud fra viden og erfaring, mest fakta og ting du kan bruge i hele dit liv til mere sundhed og fremgang

Pris er det du betaler, værdi er det du får

De 3 foredrag koster 25.000 kr plus kørsel.

Det kan foregår i Fitness4you i Randers eller på min gård i Støvring. I centeret er der plads til ca 50 stk, og på gården ca 20 stk. Det kan også være på dit sted, og jeg vil sige at foredraget egner sig til alt fra ca 10 til 100 mennesker. Værdien er at du får helt konkret viden om lang levetid/sundhed, og det vil du både kunne bruge på dig selv, din familie og din virksomhed. Det vil give mere energi overskud og mindre sygdom og forfald. Det vil give en mere målrettet tilværelse og mere lykke, for du ville med større succes nå dine mål. Det vil giver bedre økonomi og mere rigdom, for du vil høre hvordan du kan/skal gøre. 

"Pris er det du betaler, værdi er det du får"

Foredrag nr 1 "Livsstils foredraget"

Her er et lille udpluk af nogen af de steder man bliver over 100 år. Kosten er forskellig fra land til land, men der er også sammenfald, du kan jo selv vælge din stil

"Hemmeligheden til et langt liv"

Findes koden til evigt liv ?....nej ikke endnu, rekorden er stadig en kvinde på over 123 år. Men der er måske muligheder i fremtiden hvis man kigger på dyrverdenen samt vores kost og livsstil. Grøndlandshajen kan blive over 500 år gammel, den lever stille og roligt i koldt vand, laver ikke meget, og kan i sjældne tilfælde nøjes med at spise en gang om året, så dens hemmelighed er en utrolig lav forbrænding, den udvikler ikke fri radikaler i samme omfang som os mennesker, det måske svaret. Og der findes også andre eksempler fra dyrenes verden man måske kan bruge, evt med genterapi eller homologe egenskaber, dvs egenskaber dyr har haft, men som vi har mistet til fordel for noget andet, feks en stor hjerne. 

Der er også "Blue zones" og det er de steder i verden hvor folk er sunde og raske, men bliver over 100 år. Her tillægger man især kosten en stor betydning, og den tror jeg meget på, for kosten kan begge dele, få os til at leve længe, eller forkorte vores liv. Kigger man på disse zoner, så er frisk, naturlig mad i små mængder altid vejen. Masser af grønt og kun lidt kød, samt vand. Og det er biologisk set også det vi er skabt til, vores krop er en 5 millioner år gammel sag der kun kender den mad og de byggesten. Cola, slik, lyst brød, alkohol, tobak, meget forarbejdet mad, og syntetiske ting forstår vores organisme ikke, den kan ikke bruge det og får sygdomme og død. Men også vores job, adfærd, tanker, tro, og en hel masse andet kan forkorte eller forlænge vores liv....samt held. Min egen historie her er at ideen med et langt liv opstod allerede da jeg var 10-12 år, og jeg har lige siden dengang levet efter de principper med sund kost, stærkere kosttilskud, meget motion, frisk luft og positiv tænkning, og jeg synes stort det er lykkes og at det virker. Alt dette får du noget at vide om i foredrag nr 1.

"Menneskets største begrænsning er den, der er skabt i dets eget sind"

Foredrag nr 2 "Nå dine mål"

12 år gammel sagde Caroline "Jeg vil være nr 1, den bedste i verden" det blev hun ca 10 år senere, hun lå nr 1 i 65 uger, mere end mange af de bedste, og hun har tjent 175 millioner i præmie penge.

"Kun 3 % af verdens befolkning har nedkskrevne mål"

Hvis du ikke kan se dit mål, så kan du heller ikke ramme det ?...så derfor er klare, konkrete, kontrollerbare og realistiske mål ofte en nødvendighed for de fleste mennesker, hvis de vil have succes i livet. Og så skal der sættes tid af, for man siger at for at blive rigtig, for at blive den bedste, eller et geni på sit område, så skal træne, øve mere end 10.000 timer før man er i mål, men så man også rigtig god.

Så vildt behøver det heller ikke at være, men der skal være en strategi, og der kan man kigge på hvad andre mennesker med succes i livet har gjort. Hvordan har de tænkt, handlet, gjort osv. Hvordan har de fået succes med karrieren, blevet rige, fundet den eneste ene, bleven verdens bedste tennisspiller, kok, pokerspiller, musiker osv. Der er lighedspunkter, og der er muligheder, og der er strategier som er simple, og som alle mennesker nemt kan bruge, og som jeg også selv har brugt og bruger idag. Hvis andre kan, og jeg kan, så kan du også. Det kræver bare lidt viden, et stykke papir og en pen, og så noget vilje og tid. Min egen historie her starter måske ved 15 år alderen, hvor jeg på visse områder får sat mål, men andre steder gør jeg ikke, men det går først op for mig senere i livet, hvor jeg bla følger de principper der er i det her foredrag. Foredraget her var knap et par timer.

"Den der holder sig målet klart for øje, kommer ikke på afveje"

Foredrag nr 3 "Millionær"

Simon Spies var et af mine første rige idoler. Han var både rig, klog og excentrisk, og det er en blanding jeg kan forstå, jeg bruger stadig flere ting fra hans rigdoms strategi, og det virker.

"Økonomisk uafhængighed gør dig fri"

Penge gør dig ikke nødvendigvis lykkelig, men det giver dig frihed til at gøre hvad du vil, når vil og hvor du vil. Så selvom om rigdom/penge ofte er et kontroversielt emne som nogen prøver på at undgå, fordi det føles dårligt, grisk, overfladisk, kapitalistisk osv, så synes jeg alligevel det er et vigtig emne fordi vil alle stadigvæk er ret afhængig af en vis sum penge hver dag. 

At være rig, at være millionær, at blive økonomisk uafhængig er også mange ting, for er man rig fordi man har 1 million ?...eller skal man have 35 millioner ? eller bare mad og husly hver dag ?

Jeg vil mest bruge tiden på det her foredrag på at folk skal være rige og frie, så man ikke er afhængig af andre, og at man er så rig man selv kan bestemme alt, det er mit eget personlige mål, og også det jeg primært vil fortælle om. Jeg er blevet "rig" på at dyrke min sport og undervise i den, samt på at investere i aktier, guld, kunst og designer møbler, og det er det jeg kender til, jeg aner intet om ejndomme, biler, både, valuta, vin, og hvad man nu eller kunne blive rig på.  Men pointen er også at rigdom er en sinds tilstand, ligesom at fattigdom er en sinds tilstand. Den rige person har en adfærd, nogle tanker og en mentalitet der gør dem rige, og den adfærd kan læres, det har jeg selv gjort. Ligeledes har den fattige en tankegang og en adfærd, som altid gør dem fattige, de mislykkes, de fejler og de handler altid forkert og bruger deres tid og penge forkert, men det kan også ændres, men kun hvis man virkelig vil.

Så jeg vil fortælle min egen historie, og så vil jeg gennemgå ca 10 bøger som jeg synes er gode, og som man kan bruge som en start på en ændring på rejsen til at tjene de første million. Det er nemlig især viden man skal bruge så man kan tage de rigtige beslutninger i livet. Når man ligesom har gjort sig klart hvilke beslutninger der skal til, så skal man jo i gang med at praktisere det, og det er jo bare hårdt arbejde i lang tid, for rigdom kommer ikke af sig selv. Min egen historie her med rigdom, starter først sent i livet, måske midt i 30erne, så det er egentlig det jeg har mindst erfaring med, men måske har læst mest om de senere år. Dette er også lykkes i et vist omfang.

"På et tidspunkt har du arbejdet så længe og så hårdt, at når succesen kommer, så er det i virkeligheden en naturlig ting"

Jeg håber siden har inspireret dig til at høre mine foredrag
morten rene pederzen
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE